Reklama

Reklama

T.J. Hooker

(seriál)
  • Slovensko T.J. Hooker
USA, (1982–1986), 70 h (Minutáž: 45–74 min)

Tvůrci:

Rick Husky

Hrají:

William Shatner, Heather Locklear, Adrian Zmed, James Darren, Richard Herd, Gary Graham, Debrah Farentino, Nicole Eggert, David Hedison, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Seržant T.J. Hooker je už vetaránom, ale stále je tým najlepším policajtom meste. Spolu so svojím partenerom Vincom Romanom sú postrach pre zločincov široko ďaleko. (ethos)

Zajímavosti (3)

RoboCop (1987)

  • Seriál „TJ Lazer“ o futuristickém policistovi, na který se rád dívá Murphyho (Peter Weller) syn Jimmy (Jason Levine), je parodií na skutečný televizní seriál T.J. Hooker (od r. 1982). (Jan.Kanak)

Star Trek IV: Cesta domů (1986)

  • William Shatner se natáčení tohoto pokračování nechtěl zúčastnit. Natáčel právě seriál T.J. Hooker (od r. 1982), jehož sledovanost nečekaně vysoce stoupla. Nebyl rovněž spokojen se svým honorářem a žárlil na režisérské úspěchy svého kolegy Nimoye. (WolfR)

Související novinky

Pařba na pláži? I s pobřežní hlídkou.

Pařba na pláži? I s pobřežní hlídkou.

09.07.2009

Jsou tomu dva dny, co jste na čsfd četli o plánech natočit celovečerák podle seriálu T. J. Hooker... a je tady další film inspirovaný televizní sérií. Titulek vám řekl prakticky vše důležité. Na… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Reklama

Reklama