Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý agentí seriál, u kterého není vhodné moc používat mozek. Začíná to jako docela sympatická akční komedie. S každou další sérií to ale víc a víc degraduje na zmuchlanou zprstuvycucanou urputně sebevážněsetvářící kokotinu, ve které diváka děj a postavy kakají čím dál víc až nesnesitelně. Negativem je jistě také matka hlavního hrdiny. Každá scéna s ní je zbytečná a otravná. Partnerka hlavního hrdiny mi taky moc nesedla. Taková napružená anorektická paní, 40 kilo váhy, obličej staré ženy. A ty jejich tanečky s Product Placementem kolem jogurtu Brenner's, piva Heisler a Hyundai Genesis Coupe byly intenzivně otravné po celou dobu. (15%) ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Čistá oddychovka, která ničím nenutí k dychtivému očekávání další epizody. Hlavní hrdinové nejsou zvlášť sympatičtí a všelijaké technické a postupové agentí vychytávky originalitou nesrší, na druhou stranu necítím žádné zhnusení (ostatně ani další emoce). Když na to náhodou narazím a nemám co dělat, klidně se na celý díl dodívám, a že už jsem těch dílů viděl. Slabší trojka. ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Status nežádoucí je v přílivové vlně nových seriálů nebývale staromilský. Žádné příběhové kličky s nádechem velkého tajemna nečekejte. Michael Westen se podobá spíše Odpadlíkovi, než novodobým hrdinům z kriminálek horní dolní. Indiana Bobbyho nahradil šarmantní alkoholik Bruce Campbell a vlasatého playboye zrazený agent bournovského střihu, který místo dokonalé techniky využívá mozek a chladnou logiku. Seriál, který sází na chytrost a šarm hlavního hrdinu, namísto honění se za originální senzací moderních seriálů, mi bude vždy příjemnější než namistrované tutovky. Příjemná obyčejnost z něj dělá dělá výbornou zábavu aníž bychom museli podstoupit lobotomii mozku. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

I těch posledních několik natahovacích serií bylo skvělou podívanou, tedy přesněji řečeno, byli lepší než prostředek. Každopádně dobrý seriál. Ale ten konec... předposlední díl vzbudil očekávání kvalitního a origiálního zakončení série, což se ovšam nestalo a místo toho jsme dostali konec v podobě patetické klišé kraviny, která nejenže nedává smysl sama o sobě, ale ještě navíc rozvrací charakter hlavnío hrdiny (spoiler: který v klidu zabíjí nové kamaradíčky, kůli kterým zabil Simona) a tím celý seriál. Samozřejmě, finále má své světlé momenty, ale přebíjí je hořká pachuť cakánců z toho, kam se seriál díky konci propadl.... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nemohu souhlasit s kolegou fmashem. Postavy tohoto seriálu jsou velice sympatické. Copak jde považovat Bruce Campbella v roli postaršího vysloužilce NAVY SEAL nyní vydíraným FBI za nesympatickou postavu? Vždyť je to vlastně nejlepší vedlejší postava současné televizní tvorby! A to jsem se ještě nedostal k dvěma hlavním představitelům tohoto akčně dramatického seriálu. A vůbec. Burn Notice je špičkový agentský seriál, který nemá takříkajíc chybu. A nebál bych se přidělat kolonku Komediální. ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)
  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)

Reklama

Reklama