Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze uživatele DominikMH k tomuto seriálu (6)

Sbohem, krutý světe! (2017) (S04E20) 

Prostě zbytečné psát u všech dílech komentáře, když všechny jsou úplně úžasné! Hoodně emocionální díl a druhý život? Hmm, tak to bych chtěl taky! :D Hodně postav mi bude chybět, hlavně Ward. ()

Návrat (2017) (S04E21) 

Finish? To snad ani náhodou! Aida naprosto převzala celou 4. sérii. :D Konec dílu? Ghost Rider je zpět? Wow! Vskutku milé překvapení. Celý tento díl byl založený, podle mně jen na smutku..dojemné chvilky i radost když Aida zachránila ze zatopené ponorky Macka... Yo-yo se přidala za Mackem do "virtuální reality", aby ho zachránila a kdo ví, jak to vše dopadne. A pozor! Agents Of S.H.I.E.L.D. renewed for season 5. <3 ()

Konec světa (2017) (S04E22) 

Jako.. co na to říct a ten závěr jako.. whaat? Velmi se těším a jsem velmi zvědav co bude v další sérii. Opět krásné momentky s Ghost Riderem.. Jsem moc rád, že Yo-Yo dostala zpět do realného světa Macka. <3 I ta slzička ukápla. A Radcliffe? Ten mi bude hodně chybět. Já si hrozně moc přeji, aby se v 5. sérii objevil zase Hunter a Bobbi. :) ()

Spolu, nebo vůbec (2018) (S05E07) 

Opět pořádně nadupaný díl. Konečně se bude něco odehrávat i na Zemi. Nemám co vytknout. Jsem rád za další sérii. Je neuvěřitelné, kolik toho dokážou ještě vymyslet.. Ten námět je opravdu zajímavý. Furt je tam něco nového a taky to, co mě dokáže pokaždé překvapit. Jako například ten konec, to jsem čuměl s vykulenýma očima a otevřenou pusou. ()

Poslední den (2018) (S05E08) 

Tento díl byl docela nudný, ale ty časové linky a vzpomínky Robin a Melindy byly úžasné. V nějakých chvílích jsem se docela divil a chvíli mi i trvalo, než jsem to pochopil. Je třeba se na to velmi soustředit a postřehnout každý moment. ()

Nejlepší plán (2018) (S05E09) 

Už o něco zajímavější a záživnější díl než předchozí! Tohle jsem si užíval. Bylo krásné vidět u Kasiuse ten vztek, smutek a beznadějnost.. Avšak na konci ta věštkyně? Mám takový tušení kdo to je, ale už se těším na další díl, až si budu 100% jistý. ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama