Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

da_silva 

všechny recenze uživatele

= odmocnina z Prison Break light + MacGyver + každej akčně-dobrodružný seriál z 90tek. Zpočátku velmi příjemný koktejl z nepříliš originálních ingrediencí, kde Jeffrey Donovan zvládá hafec přízvuků (zejména akcenty anglofonních oblastí, tam je super - ta ruština už tak slavně nezní) a jeho postava jakožto "smazaný" špion umí úplně všechno. U Bruce Campbella není fyzicky možné, aby v něčem nebyl totální frajer, takže i tady je samozřejmě mojí nejoblíbenější postavou. Pološílená ex-IRA ex-girlfriend Gabrielly Anwar je ale fakt často na zabití. Natočené to není nijak zajímavě, až na všudypřítomné close-upy miamských prdelek. V půlce druhé série mě stále stejný koncept každého dílu začíná lehce nudit.. Edit : Tak jsem dokoukal třetí sérii a musím celkový hodnocení stáhnout o hvězdičku, protože ani Burn Notice se nevyhl neduh všech seriálů a ve třetí sérii začínají postavy samy sebe karikovat, scénáře epizod jsou mnohdy velmi stupidní a konec série mne poněkud rozčílil. Plusem byl jednoznačně přihřátý britský psycho frajer Gilroy. Na čtvrtou sérii se nepodívám a hodnotím následovně: 1. série 75 %, 2. série 70%, 3. série 55% = 66,66% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nemohu souhlasit s kolegou fmashem. Postavy tohoto seriálu jsou velice sympatické. Copak jde považovat Bruce Campbella v roli postaršího vysloužilce NAVY SEAL nyní vydíraným FBI za nesympatickou postavu? Vždyť je to vlastně nejlepší vedlejší postava současné televizní tvorby! A to jsem se ještě nedostal k dvěma hlavním představitelům tohoto akčně dramatického seriálu. A vůbec. Burn Notice je špičkový agentský seriál, který nemá takříkajíc chybu. A nebál bych se přidělat kolonku Komediální. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Seriál mám rád protože drží svou laťku v té správné výšce, dokáže pobavit, neuráží mě přehnanou hloupostí hlavních představitelů a má klasický koncept mini-epizod s kontinuálně pokračující dějovou linkou na pozadí. Prakticky vše se mění až s šestou řadou, kde je znát posun děje primárně k "hlavní lince". Poslední sedmá řada vše jen potvrzuje. Seriál se dostal někam dál a velice oceňuji jeho ukončení. U mě si tím laťku udržel. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

I těch posledních několik natahovacích serií bylo skvělou podívanou, tedy přesněji řečeno, byli lepší než prostředek. Každopádně dobrý seriál. Ale ten konec... předposlední díl vzbudil očekávání kvalitního a origiálního zakončení série, což se ovšam nestalo a místo toho jsme dostali konec v podobě patetické klišé kraviny, která nejenže nedává smysl sama o sobě, ale ještě navíc rozvrací charakter hlavnío hrdiny (spoiler: který v klidu zabíjí nové kamaradíčky, kůli kterým zabil Simona) a tím celý seriál. Samozřejmě, finále má své světlé momenty, ale přebíjí je hořká pachuť cakánců z toho, kam se seriál díky konci propadl.... ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Tyhle seriály už bohužel moc neletí. Tím myslím takové ty staromilské akční seriály s nádechem humoru a porcí zápletka-díl. Burn Notice dokázalo spojit tento styl s moderním stylem big-story-arcových seriálů a dokonale se to povedlo. Burn Notice nenudí, neustále člověka dostává různými McGyverovskými vychytávkami, které ale nepůsobí moc sci-fi (pokud si můžete jen tak dovolit nářadí a věci za 100 dolarů na jednorázové použití), zároveň baví hláškami hlávně perfektního Sama Axe a celkově dokáže přikovat k obrazovce tak dobře, že ani nepostřehnete uběhlých 40 minut. Pro mě je to skvělý oldschool seriál, kterému dám kdykoliv přednost před VĚTŠINOU ostatní moderní produkce. Navíc to Miami...ach.... P.S.: Chválím tvůrce, že se rozhodli seriál definitivně ukončit. Lepší než aby pomalu umíral jako HIMYM. ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)
  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)

Reklama

Reklama