Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 1
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Forsberg11 k tomuto seriálu (2)

Hra o trůny (2011) 

Game of Thrones je seriál, na ktorý ľudsto čakalo od úsvitu vekov. Neuveritľne pútava historicko-fantazy jazda s množstvom postáv, príbehových liniek, zvratov, nahých žien a mužov, vrážd, krvy, násilia, intríg a mnohého ďalšieho. Veľmi ťažko sa hľadajú tie správne slová na vyjadrenie môjho nadšenia z tohto nevídaného projektu. Momentálne máme za sebou šesť strhujúcich sérií, ktoré si stále držia svoju vysokú úroveň od samotnej prvej epizódy. Ktorá ale bola paradoxne jedna z najslabších. Keď som videl Winter is Coming, ani vo sne by ma nenapadlo, že tento seriál bude až tak návykový a kvalitný. Medzi seriálmi tretieho tisícročia jednoznačne špička a najlepší historický seriál aký kedy vznikol. Nemôžem sa dočkať ďalších sérií a toho čo nám ešte GoT prinesie. Najlepšia časť: s03e09 The Rains of Castamere. 95 %!! ()

Série 7 (2017) (S07) 

Siedma sezóna jednoznačne potvrdila prečo je Game of Thrones najveľkolepejším seriálom všetkých čias. Zdôrazňujem: SERIÁLOM. Od bežných televíznych štandartov má však GoT už dávno poriadne ďaleko a ponúka nám zážitok, za ktorý by sa nemusel hanbiť žiadny historický veľkofilm. Až na pár nelogicky rýchlych presunov, ktoré však musím tvorcom, či chcem, či nechcem, odpustiť, nemám predpslednej sérii absolútne čo vytknúť. Dej smeruje veľkými krokmi do finále a každému je jasné, že záver bude gigantický... 95 %!! ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama