Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 1
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele NikiVai k tomuto seriálu (9)

Hra o trůny (2011) 

GOT je moje klasika, seriál, který jsem viděla několikrát a pořád se neomrzel. Pokaždé objevím nějaký nový detail a protože chci vidět vše, čeká mě doufám ještě hodně a hodně repríz. Tohle se jen tak neomrzí. ()

Série 1 (2011) (S01) 

A hra se rozjíždí... ()

Série 2 (2012) (S02) 

Ach jak se vše komplikuje a zamotává... ()

Série 3 (2013) (S03) 

Devátý díl této série je jeden z těch, na které se pokaždé těším, ten aha moment v tváři Catelyn ... ()

Série 4 (2014) (S04) 

Znásilnils ji, zavraždils ji, zabils její děti ... a pomsta mohla být tvá Oberyne ... opět devátý díl v této sérii je jeden z mých nejoblíbenějších, vidět přijíždět obra na mamutovi ke Zdi, to se nezapomíná, stejně jako Oberynova slova v souboji... ()

Série 5 (2015) (S05) 

Pátá série obsahuje dalších z mých nejoblíbenějších dílů... Tvrdodomov ... když Noční král pozvedne ruce vždycky mi znovu dojde jak tento seriál miluju :) ()

Série 6 (2016) (S06) 

Kdo jsi? Nikdo... Kdo jsi? Sníh... Bitva bastardů, můj nejoblíbenější díl celého seriálu ever, když zazní troubení, pokaždé očekávám skřety z Gundabádu, ehm jo pardon, to jsem trochu jinde, to přijede jiné vojsko :))) ... a závěr v psinci nemá chybu... Celá série je opět moc fajn. ()

Série 7 (2017) (S07) 

Sedmá série je má nejmíň oblíbená, přijde mi taková vycpávková před očekávaným finále. Nicméně poslední dva díly jsou eňo ňuňo. ()

Série 8 (2019) (S08) 

No a jsme na konci. Hm, trochu zklamání, jak rychle se vše dovršilo. Minimálně Dlouhá noc a Železný trůn by si zasloužilo víc prostoru. Připadám si ošizená o jakýsi ucelený závěr, o důležité momenty, které si mám jen domyslet. To ovšem nic nemění na tom, že Hra o trůny je jedním z mých nejoblíbenější seriálů. Mohu na něj koukat stále dokola a pokaždé se najde drobnost, které jsem si dřív nevšimla a to je to, co v mých očích dělá GOT jedinečným počinem. ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama