Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 27
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Oralfabet k tomuto seriálu (4)

Hra o trůny (2011) 

Seriál, který v mém srdci kdysi vyhrál hru o trůn televizní tvorby. Později byl svržen a ke konci se dokonce přiblížil až k seriálové spodině, ale převážná většina je pořád více, než kvalitní. Spousta dechberoucích momentů a nečekaných zvratů spolu s nějakou tou občasnou sexy scénou a s nejúžasnější znělkou, co znám (tak to už po Succession taky neplatí). Tyrion je prostě postava, kterou musí zbožňovat každý a jeho proslov u soudu ke konci čtvrté série je pro mě jednou z nejlepších seriálových scén vůbec. ()

Série 8 (2019) (S08) 

"Who has a better story than Bran the Broken?" Literally everyone. ()

Dlouhá noc (2019) (S08E03) 

Celkem parádní hudba. Jinak kurva zklamání. A to jsem první dva díly hodnotil docela kladně. Může mi někdo vysvětlit Aryino pobíhání po knihovně? 4/10 ()

Zvony (2019) (S08E05) 

Ach jo. Tahle epizoda byla skvělá. Ale zároveň taky hrozná. S ničím z toho, co se v ní stalo bych neměl problém... Kdybychom se k tomu dostali přirozenou cestou, tak aby to dávalo smysl. Mad Queen? Mohlo to být skvělý, mohlo to být zničující... Ale bylo to nesmyslný, absolutně se to nehodilo. Jaime a Cersei? Úžasný, jen ať zemřou společně. Ale vždyť ještě minulou epizodu přefikl Brienne! A blbostí je tam víc. Z většiny postav jsou už úplní dementi (Jon, Tyrion) Fakt by mě zajímalo, jak to teď ukončí, ale ať už to bude jakékoliv, tuhle sérii nic nezachrání. 6/10 ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama