Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 4
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele kocik1 k tomuto seriálu (4)

Hra o trůny (2011) 

Proč má tenhle seriál hodnocení nad 90% a momentálně je 6. nejlepší, jsem nepochopila. Jo, je to hezky natočené, má to spád, je tam příběh, rozhodně to dost stálo, pěkně se na to dívá. Ale to je tak všechno. Pro mě lepší seriálový průměr a nemohu si pomoct , můj pocit nejlíp vystihuje, když napíšu, že to je "takový o level lepší Dallas"./ Po zhlédnutí všech sérií si na hodnocení trvám, myslím, že odpovídá až do konce:-). ()

Série 6 (2016) (S06) 

Když už začnou i mrtví vstávat z hrobu, začne to být přes všechnu pompéznost a zvraty v ději trochu nuda.Postavy z prvních sezón si dávno nepamatuji a tak často tápu, kdo je kdo. Upřímně: kdyby to nechtěl sledovat partner, další sérii bych asi už vynechala. 50% ()

Východní hlídka (2017) (S07E05) 

Tak Jamie si pár kilometrů zaplaval v BRNĚNÍ!!!! Jon si ochočí draka a Daenerys zařve "drakarys" a myslí si, že ji budou všichni milovat. Když se hraje o trůny, jde holt logika stranou. Ehm, logika..., co to vlastně je? Hádám, že tohle slovo na Severu, v Západozemí a v širokém okolí vůbec neznají. ()

Za Zdí (2017) (S07E06) 

Tak Jon si zaplaval v oceánu severnějším než je ten Severní ledový v kožíšku a vůbec ho to ochlupení nestáhlo dolů. Ale kdyby jen to, on když vylezl, dokonce ani nezmrzl. V kontextu tohoto už snad komentovat nesmyslnost celého dílu ani nemá cenu. ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama