Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 10
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Demonn k tomuto seriálu (6)

Hra o trůny (2011) 

Pokud hledáte seirál, který vás chytne a nepustí, tak Hra o trůny je přesně pro vás! Spletitý příběh plný zajímavých postav ve skvěle vymyšleném světě okořeněném nadpřirozenými bytostmi, které se musí líbit snad i těm nejzarytěším odpůrcům fantasy...no řekněte, že se netěšíte na každou chvíli kdy do děje zasáhnou bílí chodci? Je to prostě nářez od začátku do konce a nemůžu se dočkat dalších serií a dílů. Snad to George R.R. Martin stihne dokončit protože jinak netušim, co bych si počal :D. 95% ()

Dračí kámen (2017) (S07E01) 

V úvodním díle se sice nic moc nestalo ale skvěle navodil atmosféru. Nemůžu se dočkat dalších dílů. 91% ()

Za Zdí (2017) (S07E06) 

Šestá epizoda byla plná neobhajitelných failů jako celá sedmá série. Pořád mě to baví ale mrzí mě, že to začíná sklouzávat do průměru a děj začíná být mimořádně předvídatelný. Pokud v poslední epizodě série nezabijou autoři některou z hlavních postav, bude to o ničem :D. Oživení draka nočním králem byl však solidní nápad. 68% ()

Dlouhá noc (2019) (S08E03) 

Co se týče epičnosti, byla to bomba, co se týče logiky, byl to propadák, tak jak to v posledních sériích je zvykem. Ať mi nikdo neříká, že tým špičkových scénáristů není schopný vyplodit aspoň z poloviny něco tak kvalitního jako Martin. Geniální mysl asi jen tak něco nenahradí. Jsem si říkal, kdo z hlavních postav asi tak v této epické bitvě zemře a ono ejhle, všechny hlavní postavy přežily...možná jako jediní přeživší na Zimohradu...ach ta logika. Emocionálně vyčerpávající ale při zpětném hodnocení maximálně lehce vybočuje z průměru posledních sérií a to asi opravdu jen díky nepopiratelnému napětí. 70% ()

Poslední ze Starků (2019) (S08E04) 

Za mě rozhodně posun vpřed. Pozoroval jsem opatrný návrat od hrdinského eposu ke starým dobrým intrikám a také k tomu pravému nefalšovanému zmrdství :D. Jen v prvních seriích by nám asi ukázali ...pozor spoiler!!!!!!!!!!!!!!!, jak se hlava Missandei kutálí :D. 85% ()

Zvony (2019) (S08E05) 

Poté, co jsme se v předchozím díle tak trochu vrátili ke kořenům a já se radoval a doufal, že by to tak mohlo zůstat až do samého konce, následovalo tvrdé vystřízlivění způsobené totální bezradností scénáristů. Jak je možné, že Daenerys zníčí bez problému desítky "škorpionů", které v předchozím díle znamenaly neřešitelný problém a jak je možné, že Daenerys zcela proti jakékoliv logice totálně jebne? To tam scénáristi opravdu neměli nic lepšího? 49% ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama