Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Diskuze

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Já osobně si myslím, že ten inhumans není žádný červ ale, že žádné hmotné tělo ve své přirozené podobě nemá ale je to nějaká forma mocné temné energie (v díle se Simmonsovou a Willem kdy se k nim ta věc blížila tak působila jako něco takového), která se může vtělit do mrtvého těla a pak ho ovládnout. Těžko si představit, že by nějaký červ (jak může být červ inhumans?) dokázal včas přelézt z Willa do Warda a ještě projít portálem.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak prakticky je nesmrtelný a už mu mohlo být jedno, co se stane, když je pár metrů od portálu a takto se mohl zbavit prvních nepříjemností. Holt nečekal, že ho Fitz složí.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Shaman1135

Jo přesně jako ten můstek to na mě působilo, takže to bude ono :) Protože kdyby měl v plánu to, že se dostane lehce na Zemi ve Willovi, tak by si to nepokazil přece tak hloupě, jak si to pokazil. 

na příspěvěk reagoval BackPa

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Možno sa len chcel prispôsobiť a zamaskovat pre ľudskou rasou, keď sa Jemma dostala späť, dúfal, že by mohli prísť i po Willa. Alebo proste oslí mostík scenáristov, ktorí chceli "zvrat".

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

disney tlaci promo na star wars do serialov....jessica jones- jedi mind fuck....agenti- tatooine

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

jh666

SPOILER Mohl stále ještě říct "Ne, musíme stihnout ten portál, to zvládnu" nebo tak něco. Otázkou taky je, proč si na sebe vzal podobu Willa, to předchozí tělo mu Will dokázal zničit? :)

na příspěvěk reagoval martinbucek, Shaman1135, jhr

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

A co když je to studenokrevný tvor? Co se týče toho portálu, tak ho třeba může udržet otevřený, jenom nikdy nebyl poblíž, když se otevřel.

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

ale toto bola slabota, dialógy stále fungujú (Tatooine, Power Rangers), ale ten scenár už začína utekať až moc. Posledných desať minút bolo zbierkou tých najhorších klišé aké poznám. Ward si zaslúžil oveľa lepšiu smrť (i keď jeho ksicht bude s nami ešte minimálne polovicu série) a celkove winter finále, ktoré nás vlastne nikam neposunulo. A nech už cez portál prešiel akýkoľvek Inhuman, ak to nebude poriadny Badass tak už na to dlabem. 

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

Já ještě neoplakal Tripletta a oni si tu vzpomenou maximálně na nabíječku od Coulsona a naprcaného astronauta :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Já bych už konečně rád viděl smrt nějaké kladné postavy. Aspoň jedna v seriálu a jedna ve filmech. Už se jim tam nějak hromadí a záporáci proti nim pak nic nezmůžou.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

SPOILER:................................Rozdrvil mu hruď, presnejšie zlomil rebrá hrudného koša. Blbá smrť. Ostatné veci súhlasím, scenár sa im začína vymykať a toto som už hovoril minule. Záporák bude slabota, už to vidím i keď údajne zmenil tvár planéty, na Zemi bude socka, ktorú zabijú behom chvíľky. Smrť Warda ako som hovoril, sklamanie, žiadny agent lepší od neho sa nekoná...Zviažte mu ruky a dajte jednej z naj záporných postáv MCU jej posledný boj.   

na příspěvěk reagoval Terepin

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

SPOILER jo vlastně teď jsem si uvědomil, že ten příšera-Ward držel v ruce tu Coulsonovu ruku, tím pádem je jasné, že červík musel ovládnout tělo mrtvého Warda, proskočit portálem, který už měl být tou dobou jasně zavřený, už jen kvůli těm raketám, které tou dobou zřejmě zasáhly hrad anebo proskočit portálem hned za Coulsonem a spol., přičemž si dotyční a ani ti, co to na sledovali na satelitu ničeho nevšimli :D

LOL jako fakt :D

na příspěvěk reagoval BackPa

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

SPOILER WINTER FINALE Hm, tak ten konec nedával moc smysl, všechna ta dramatizace i ten zvrat v posledních deseti minutách byly docela hloupé.
Jo a taky, jak přesně Coulson Warda zabil? Asi jsem zapomněl co ta jeho umělá ruka dělá, ale fakt netuším.
Celý tým pozoruje na satelitu co se děje a stejně se tváří strašlivě tragicky když jdou odpálit rakety a myslí si, že možná zabili své přátele, když jasně museli vidět, že už jsou v tom přepravném kontejneru a že už před pěknou dobou portálem Coulson s Fitzem přešli.. a taky nějaký červ, kterého si ale nikdo z nějakého důvodu nevšiml. Nemluvě o tom, že to vypadalo že ten červ ovládal mrtvé tělo, tak odkud vzal jako tělo Warda? Ale ok, možná že nabírá jen podobu, stále ten jeho přechod portálem byl dost přitažený za vlasy, hlavně když se portál už asi 5 minut zavíral :D
Jo, a taky proč jako NASA kamarád Simmons vůbec prozradil, že je ta příšera? Nebylo by mnohem chytřejší nic neříct a rovnou projít tím portálem bez problémů? Aniž by kdokoliv co tušil? Ale ok, když už se tedy rozhodnou zničit z nějakého důvodu své krytí, tak jsem teda čekal že po všech těch řečech o tom, jak zničil planetu a civilizace atd. tak nebude totální lama, která jde dolů okamžitě po pár výstřelech z pistolky, či dokonce ji dokáže docela obstojně odolávat Fitz v hand to hand combatu? WTF jako? Už mě ten Marvel s těmi strašlivě slabými záporáky začíná hrozně srát.
Takže to mi asi pokazilo celkový dojem z dílu, zbytek byl obstojný, ale nějak jsem asi dneska už nebyl naladěn na takovéto scénáristické kličky a zkratky (jinými slovy hovadiny!), ne že by se to nedělo v Agentech často, ale teď mě to nějak udeřilo do očí víc :D

na příspěvěk reagoval Echelon1, jh666, Havaj8

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

příští serie bude nejspíš vrcholit Spidermanem, pochybuju že Ragnarokem nebo GoG2...jiné filmy ve 2017 nejsou

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Avras.ell

Seriál bude na 99% obnoven pro 4.sérii kvůli syndikaci (1% na zrušení pokud půjde sledovanost opravdu hodně dolů)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Avras.ell

Avras.ell (hodnocení, recenze)

Mám dotaz. Nevíte někdo, jak to vypadá s dalšími sériemi u Agentů? Podle wikipedie sledovanost klesá, ale je to tak obecně? Přijde mi,že rozpočet nemají špatný a kvalita seriálu je mnohem vyšší než leckde jinde. (Osobně je to pro mě jeden z nejlepších). Nevíte tedy, jak si stojí?

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

jh666

Nevypadá to moc ako inhuman ale povedali, že je. :-D SPOILER: Na fórach sa ale najviac pohybuje domnienka, že je to  The Hive, čo som čítal, skutočne to pôsobí tak, akurát to v originále nie je inhuman, všetko ale sedí...berie hostiteľa, podoba červov, enormne silné prepojenie s HYDROU, dlhovekosť...Len bojové schopnosti nemá prakticky žiadne, natož niečo, čo by malo vládnuť Inhumans. I keď v seriály ovládalo povrch aj počasie planéty, to mi ale na Agentov príde silná káva, na to môžu volať rovno Avengers, finančne nemajú ani na poriadne kulisy a množstvo komparzistov :-/ Ako sa to stihlo doplaziť do tela Warda a ešte pobežať skrz portál asi pri scenári nikoho nezaujímalo. :-D 

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

ja som rad, ze tam neni cliffhanger a snad sa konecne fitz bude mat k comu....este nech zajtra v arrowovi odstrania jednu uz strasne otravnu vedlajsiu postavu....nie nie je to laurel....aby skoncila ta nudna a trapna dejova linka a viac sa mohli zamerat na nejaky poriadny komiksovy pribeh green arrowa

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Echelon1

SPOILER mě se teda ohledně Inhumana vybavili spíš Goa'uldi (ještě jak se Wardovi pohnul na konci v hlavě.

 

Jinak skvělý midseason finale, i když ne až tak překvapivý, pořád výborný

na příspěvěk reagoval Echelon1

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

Překvapení žádné, ale i tak jsem maximálně spokojená. Fitz v téhle epizodě válel.

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama