Reklama

Reklama

Záchranáři L. A.

(seriál)
  • USA 9-1-1
Trailer
USA, (2018–2024), 79 h 37 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Ryan Guzman, Jennifer Love Hewitt, Corinne Massiah, Rockmond Dunbar, John Harlan Kim (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Na losangeleskou tísňovou linku volají denně desítky lidí, kteří se ocitli v nouzové situaci. Hasiči, policisté a operátoři musejí nejen pomáhat v těchto nebezpečných momentech, ale zároveň se potýkají s vlastními problémy v soukromí... (TV Prima)

Recenze uživatele Paja55 k tomuto seriálu (2)

Záchranáři L. A. (2018) 

Z okolí záchranářských seriálů jsem doposud neměla tak živé, upřímné, zdrcující a silné emotivní zážitky. Neuvěřitelné události a někdy i bizardní, při kterých si řeknete: tohle se opravdu může stát? Seriál se zaměřuje na tísňová volání, záchranářské týmy a hasiče, často zasahuje i policie. Taky na tomto seriálu oceňuji, že tam není přemíra řešení vztahů tzv. ‘‘milostných trojúhelníků‘‘ což je ve většině seriálů s touto tématikou. Prozatím můžu dát ***** 90% ()

V podezření (2019) (S02E15) 

Nejvtipnější -detektivní- epizoda. Ty výrazy, když jim řekli o loupeži, že ji provedli, směšné. A věděla jsem skoro od začátku kdo to provedl, což ani nevadilo. Je to úleva od těch jiných emocionálních epizod. Skvělé ! ()

Reklama

Reklama