Reklama

Reklama

Záchranáři L. A.

(seriál)
  • USA 9-1-1
Trailer
USA, (2018–2024), 76 h 41 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Ryan Guzman, Jennifer Love Hewitt, Corinne Massiah, Rockmond Dunbar, John Harlan Kim (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(106)

Na losangeleskou tísňovou linku volají denně desítky lidí, kteří se ocitli v nouzové situaci. Hasiči, policisté a operátoři musejí nejen pomáhat v těchto nebezpečných momentech, ale zároveň se potýkají s vlastními problémy v soukromí... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Takže co tu máme: velitel hasičů který upálil své děti a svou ženu, černošskou policistku jejíž černošský manžel se přizná že je homosexuál, další černošská policistka která je lesba a zahne své černošské přítelkyni se svou bývalou běloškou přítelkyní (za úplňku a právě jí pustili z basy) no a nakonec, jako třešničku na dortu, bílou telefonní operátorku, která začne fandit z jedním z hasičů - trošku rušivě působí fakt, že vypadá jak jeho matka. Ale vzhledem k výše popsaném, je to asi spíš to normální v tomhle seriálu. Jo a občas někoho zachráněj (nebo ne), ale tomu je věnováno tak málo času, že to vlastně není vůbec důležitý. ()

Paja55 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z okolí záchranářských seriálů jsem doposud neměla tak živé, upřímné, zdrcující a silné emotivní zážitky. Neuvěřitelné události a někdy i bizardní, při kterých si řeknete: tohle se opravdu může stát? Seriál se zaměřuje na tísňová volání, záchranářské týmy a hasiče, často zasahuje i policie. Taky na tomto seriálu oceňuji, že tam není přemíra řešení vztahů tzv. ‘‘milostných trojúhelníků‘‘ což je ve většině seriálů s touto tématikou. Prozatím můžu dát ***** 90% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tento je seriál je výbornou voľbou iba ak sa sústredíte na jednotlivé prípady záchrannej práce, ktorá obsahuje zaujímavé a netradičné zranenia, úmrtia a pod. Keby to ostalo len pri tom, zaslúži kľudne aj 5 hviezd. Problém vidím v bezhraničnej propagácii LGBT. Je to ok, že to dajú ako súčasť spoločnosti, že existujú aj takí ľudia. Ale v tomto seriáli sa asi zbláznili. V takmer každej rodine je homosexuál, lesbička alebo iná porucha. Homosexuálnych párov je tu viac ako heterosexuálnych a aj keď sa aj nájde nejaký hetero, tak je vám z jeho promiskuity zle. Všetko sa v súkromných životoch rieši len okolo sexuality, či už zdravej alebo nezdravej. Fakt nevidím pokrok ľudstva v tom, že sa donekonečna budú navonok prezentovať veci, ktoré by mali ostať v súkromí. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Seriál rozhodně není tuctovým procedurálním dramatem z prostředí hasičů a policistů. Ostatně stačí se podívat na jména tvůrců, kteří za seriálem stojí. Ryan Murphy a Brad Falchuk ve spolupráci s Timem Minearem pojali na první pohled obyčejnou procedurálku osobitým způsobem. Více než na samotné záchranné akce se zaměřují na osobní příběhy hlavních aktérů, hasičů, záchranářů, policistů i operátorů linky 911. A právě v tom tkví síla seriálu. Když k tomu připočteme spoustu absurdních situací, ale i skvělé herecké obsazení v čele s Peterem Krausem, Angelou Bassett a Connie Britton, je výsledkem jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení roku. 1. série - 90% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další nudnou slátaninu jako Station 19, ale 9-1-1 velice mile překvapilo. Máme tu pohled ze tří stran: záchranáři, policie a call centrum. Herecky moc pěkné, pár známých tváří a ty nové jsou taky v pohodě. Příběhy jak z akce, tak ze soukromí slušné a krásně zaujmou. První sérii jsem si užil a druhá se výborně rozjela, tak snad kvalita vydrží. ()

Galerie (1 249)

Zajímavosti (6)

  • Epizóda je venovaná Johnovi Kemmlerovi, ktorý sa podieľal pri výrobe seriálu ako vodič. Zomrel 22.8.2020 po nakazení vírusom Covid-19. (koba)
  • V seriáli sa dôstojník Grant niekoľkokrát opýtal ľudí, či majú zbrojný preukaz. Štát Kalifornia však nevyžaduje žiadnu licenciu na nákup ani vlastníctvo zbrane s výnimkou bezpečnostnej previerky osoby. (Weezy22)
  • Predtým, ako bol Oliver Stark obsadený do svojej roly, uvažoval o tom, že skončí s herectvom a stane sa hasičom. (Weezy22)

Reklama

Reklama