Reklama

Reklama

Jednotka zvláštního určení

(seriál)
USA, (2006–2009), 50 h 17 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

David Mamet

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Dennis Haysbert, Regina Taylor, Robert Patrick, Audrey Marie Anderson, Max Martini, Abby Brammell, Michael Irby, Scott Foley, Demore Barnes, Alyssa Shafer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Aké obete musia prinášať rodiny vojakov a dôstojníkov, pracujúcich v extrémne utajených jednotkách amerických ozbrojených síl? (oficiální text distributora)

Diskuze

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Nebýt scének s ligou armádních ženušek, které jsou křesťanské fanatičky, brutálně řeší každé morální rozhodnutí tak aby to bylo podle bible a přitom žlou podvádí manžely a atd, tak by to byl slušný čtyřhvězdičkový seríál. Kontrast válka vs domov je faj, ale ty postavy jsou na facku.

Charmed1811

Charmed1811 (hodnocení, recenze)

No jo, pánům ty scény z domácího života a tak záabavný přoipadat nebudou... jenže o tom kontrastu to je. Nebýt jeho, tak jsem to kvůli valícímu se testorenu vypnula zase já. Takhle dokonalý jing a jang...

harry.callahan

harry.callahan (hodnocení, recenze)

Na tento seriál jsem narazil náhodou na jednom internetovém fóru. Z počátku jsem měl obavu, že se bude jednat o klasický americký B seriál. Po první sérii jsem se nemohl od seriálu odtrhnout, kdy atmosféra, úkoly a jednotlivé mise jednotky z různého prostředí byly skutečně vynikající. Mnozí namítnou, že se jedná o americká super hrdiny v akci, co namítnou ano je to tak, o to přeci ale jde. Kdo četl pár knížek Toma Clancyho, tak jako by příběhy ožily. Ano jsou zde scény ze života vojáku ze základny, ale i to k tomu patří. Po shlédnutí všech čtyř sérii mohu opravdu říct, že tento seriál si skutečně najde své příznivce a odpůrce. Kdo se zajímá o voj. techniku apod. myslím, že může být také spokojen. Herecké obsazení je u mě za 1. Nedávno jsem dal na doporučení a shlédl několik dílů Flashpoint a Generation Kill kdy u těchto seriálu jsem byl zklamán, nulová atmosféra a příběhy zcela o ničem. Doufám, že si celá série zaslouží ještě 5 sérii.

Reklama

Reklama