Reklama

Reklama

Jednotka zvláštního určení

(seriál)
USA, (2006–2009), 50 h 17 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

David Mamet

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Dennis Haysbert, Regina Taylor, Robert Patrick, Audrey Marie Anderson, Max Martini, Abby Brammell, Michael Irby, Scott Foley, Demore Barnes, Alyssa Shafer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Aké obete musia prinášať rodiny vojakov a dôstojníkov, pracujúcich v extrémne utajených jednotkách amerických ozbrojených síl? (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Malarkey k tomuto seriálu (1)

Jednotka zvláštního určení (2006) 

Kdyby to nebylo takové, jak to autoři mysleli, možná by to mohl být opravdu povedený seriál. Tady jde ale hlavně o to, že zkombinování scén vojáků v akci a scén z pozadí, poklidu, v zahřátých domovech a rozdováděných manželek nedokáže zabavit. Oni tedy scény z války rozhodně jo. Ty jsou více než vydařené, ale to ostatní je neskutečná nuda, a každou chvílí jenom čekám, až se zase objeví nějaká scéna ze zaprášeného Afghanistánu. Proto je tu možná takový problém v tom, že jeden díl je výborný a druhý naopak příšerný. Jde jen a pouze o to, jak to všecko autoři jsou schopní zkombinovat do sebe a tady je ten problém v tom, že toho schopni příliš nejsou a asi si neuvědomují, že seriálu neskutečně ubližují. Takhle se ani nedivim hodnocení, i když vím, že akční scény jsou více než zdařilé. Na druhou stranu, když se do toho chtěli takhle opřít, měli se snažit trochu víc, jen akční scény to nezachrání, protože ten zbytek je fakt nesnesitelná nuda a ta se vleče skoro celým seriálem. (4/10) ()

Reklama

Reklama