Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 3
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele P.J.2 k tomuto seriálu (3)

Zimohrad (2019) (S08E01) 

Ti co hodnotili mene si sedi na vedeni, setkani stran a rozehrane tahy na sachovnici jsou dany. Zbyva poslednich par tahu a ja se nemohu dockat!!! ()

Dlouhá noc (2019) (S08E03) 

Ti co maji radi intriky postav a konverzacni valky zde budou zklamani, ti co chteji videt rez budou nadseni, kazdopadne logika se zde splachla do rite a to me mrzi nejvic, scenariste pouzivaji lacine klicky ktere vubec nedavaji smysl. ()

Zvony (2019) (S08E05) 

I přestože jsem zastánce 7 série, která už byla sice zrychlená ale jen kvůli posunu v ději tak tento díl mne přesvědčil že finále Got dopadne jak Matrix Revolutions, první dva díly nastolily spoustu zajímavých otázek a ve trojce se na všechno vyšplouchli ale hlavně že se to rube žejo. Zde jsem měl zpočátku dojem že je stopáž naschvál dělaná aby dovysvětlila spoustu linek, otázek a nejasností ale ve výsledku zrovna v TOMHLE díle zjišťujeme že je to jen kvuli tomu aby se to mohlo řezat naprosto účelově a zde již zmiňovaná rychlost děje způsobuje nulový zájem o osud postav. To nepočítám začátek dílu, co to jako má být po předchozím díle? To si jako armáda prostě odkráčí? :-D Hoši tohle jste nevychytali, zase to zabíjíte.... ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama