Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

prokda 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce: Burn Notice je můj nejoblíbenější seriál. Michael Westen se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Postupem času zjistí kdo, a proč ho "odepsali". Výborný Bruce Campbell, ve kterým Mojito v ruce dobře zapadá. Burn Notice je spíše komediálně laděný krimiseriál. Nyní jsou natočený 4 série, 5 série bude mít premiéru na jaře (2011), i 6 série tohoto seriálu je jistá. Seriál se objevil i jako film! Film se jmenuje "Burn Notice: The Fall of Sam Axe", ve kterém hraje Sam Axe (Bruce Campbell) a jeho poslední den vojenské služby. Seriál nejde jinak hodnotit, než plným počtem, a seriál všem DOPORUČUJU! Česká fan stránka BURNNOTICE.EU 100% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

S pribúdajúcimi dielmi čoraz zábavnejší špiónsky seriál, ktorý má síce od reality ďaleko ale zároveň je oveľa realistickejší ako všetky bondovky. V žiadnom prípade totiž nepodceňuje svojho diváka a banálne zápletky rieši často čo najneobyčajnejšími ale pritom sviežimi a logickými postupmi miesto rádových prestreliek. Ťažko si predstaviť ideálnejšieho predstaviteľa hlavnej rolu ako je Jeffrey Donovan, ktorý rieši problémy s dokonalou eleganciou za pomoci svojho mozgu a najrozličnejších techník a nemá ťažkosti s poštvaním záporákov proti sebe. A to všetko v atraktívnom prostedí Miami, s patričným odľahčením a sarkastickým voiceoverom bývalého špióna. Škoda azda len toho, že čím ďalej tým zaujímavejšie sa zauzľujúca ústredná zápletka je občas brzdená nesúvisiacimi stand-alone prípadmi ale tento nedostatok scenáristi často kompenzujú viacerými tromfmi a vynikajúci casting vrátane šarmantnej Gabrielle Anwar a Bruca Campbella robí tiež svoje. Menšia srdcová záležitosť. ()

Reklama

peeko 

všechny recenze uživatele

První 2-3 série jsou kvalitní a dobře koukatelné. Avšak posléze se vše opakuje a většinou nudí. Tvůrci seriálů nikdy neskončí v nejlepším nebo pár kroků za vrcholem. Vždy budou neúnavně dojit svojí "kravku", až z ní zbyde seschlá, vyždímaná herka. Tak to bylo, je a bude. Jen některé "kravky" snesou delší dojení. Tato mezi ně nepatří. Howg ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Tyhle seriály už bohužel moc neletí. Tím myslím takové ty staromilské akční seriály s nádechem humoru a porcí zápletka-díl. Burn Notice dokázalo spojit tento styl s moderním stylem big-story-arcových seriálů a dokonale se to povedlo. Burn Notice nenudí, neustále člověka dostává různými McGyverovskými vychytávkami, které ale nepůsobí moc sci-fi (pokud si můžete jen tak dovolit nářadí a věci za 100 dolarů na jednorázové použití), zároveň baví hláškami hlávně perfektního Sama Axe a celkově dokáže přikovat k obrazovce tak dobře, že ani nepostřehnete uběhlých 40 minut. Pro mě je to skvělý oldschool seriál, kterému dám kdykoliv přednost před VĚTŠINOU ostatní moderní produkce. Navíc to Miami...ach.... P.S.: Chválím tvůrce, že se rozhodli seriál definitivně ukončit. Lepší než aby pomalu umíral jako HIMYM. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Svieži, vtipný a originálne poňatý seriál z krimi/špiónskeho prostredia. Páči sa mi, ako nás hlavný hrdina (mimochodom perfektne obsadený) inštruuje, ako zvládnuť konkrétne nepríjemné situácie jednoduchými spôsobmi - a väčšinou s vybavením nakúpeným v obyčajnom železiarstve. Najlepšie sú však výroky o matkách. "Žiadať niečo od matky, je ako žiadať o láskavosť šéfa ruskej mafie. Tú láskavosť vám urobí a ešte aj s úsmevom, ale nikdy to nie je zadarmo." Plus Gabrielle Anwar je awesome. ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama