Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 25
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Alementina k tomuto seriálu (7)

Hra o trůny (2011) 

Neznam predlohu, neni to naproste nadseni, ale druheho dilu se nemuzu dockat :) rozhodne ma nova serialova zavislost.***** po shlednuti desateho dilu zvysuju na deset. tenhle typ serialu uz mi dlouho chybel. Treti serie: 5* cim dal lepsi, cim dal napinavejsi. ()

Zimohrad (2019) (S08E01) 

Taková vlažná předehra, znáte to, holt jste se dlouhou dobu neviděli a musíte se znovu trochu oťukat než půjdete na zase na věc :) Člověk je prostě rád, že vidí staré známé... a už jen to ho těší, i když to není žádná velká pařba :) ()

Rytíř Sedmi království (2019) (S08E02) 

Předehra pokračuje a je tam tolik romantiky, že je to přesně ta situaci, kdy si říkám, jak tomu chlapci naznačit, že už by mohl jít konečně na věc, abych neusla ...aneb všeho moc škodí :) Prostě nám z těch prvních dvou dílů mohli udělat jeden delší a všichni by byli happy a jestli v následujícím díle neumřou alespoň dvě postavy z těch hlavních postav, tak nám tvůrci pěkně vyměkli. Holt nám léta servírují maso a krev, tak at ted nečekají, že nás uspokojí nějakým salátem. A to jsem vegetarián! ()

Dlouhá noc (2019) (S08E03) 

SPOILER. jasně, že to má spoustu nelogičnosti, jakože teda až nezdravě moc a to litani s draky bylo totálně nepřehledný a doteď vlastně nevim, co se tam stalo, ale za Aryu prostě těch 5 hvězd dát musím! ... objektivně je to 3,5 a opravdu do bitvy z Pána prstenů to má daleko a hlavně Pán prstenu už má skoro 18 let!!! A kde je moment, kde Dany půjčí draka Jonovi, to přece není jen tak, to není jak někomu půjčit ferrari...! no a trochu si zafilozofuju, je mi jasny, ze Jamie musi přežít, protože musí zabít Cersei, tak jako Ohař se dočká toho, že zabije Horu, že se Gedric dá dohromady s Aryou to bylo taky jasný, ale že vlastně ojede ona jeho, to bylo milé překvapení :) at žijou ženy, co si o to umí říct samy :D no Sansa to s Tyrionem dohromady snad taky dá....Kdo nám ještě zbyl? :) Ksakru, koho vlastně budou v těch následujících epizodách zabíjet? Dneska umřeli jen samé vedlejší postavy...:( ()

Poslední ze Starků (2019) (S08E04) 

Konec jak ma byt, ale prvni.polovinu je fakt traparna. Uzje mi jasny,ze na konci.zemre bud Jon nebo Dany. A ted na koho si vsadit... ()

Zvony (2019) (S08E05) 

Kurva, tohle jsme celou dobu chteli, po tomhle jsme celou dobu volali a ted to tu mame, čistá krvavá jatka, kdy nelze zůstat čistý a bez viny. Jen ten konec, at bude jakýkoliv happy end to rozhodně nebude. ()

Železný trůn (2019) (S08E06) 

prvni pulka 4, druhá pulka 2 hvezdy. ZA DOBROTU NA ŽEBROTU, tak nejak bych to nazvala. Chudák John. a ted SPOILER, to že zabil Dany, ok, bylo to kdo z koho, jak to udělal, asi holt nemel jinou možnost a ona ho podcenila. Navic az takova magorka se z ni stat nemohla, ale jeji proslov byl hodný Hitlera, pěkný, je přesný, jak za často největšími lidskými katastrafami byl vlastně dobrý úmysl :) Rozhovor Tyriona s Johnem je nejlepší scéna .... ale že by se šedý červ udržel a nezabil Johna rovnou, to se mi fakt nechce věřit. A poslat Johna na noční hlídku ... jako cože, proč, neřekl šedý červ, že bude akceptovat rozhodnutí krále ...? K čemu tam ted ta noční hlídka je ... ?! Neměla byt zed uz davno zbořená?... Jako proč, k čemu ..... Naprosto chápu, když se Kita v nejakém rozhovoru ptali, jaké byly jeho první dojmy, když četl závěr scénáře, že jeho odpoved byla "DISSAPOINTED" Martine, Martine, prosim, napis uz tu knihu, at si spravime vsichni chut a naladu. Ach jo, tak dlouho jsme čekali, abychom se dočkali takového trapného konce, po téhle serii si asi všichni oddychneme, že už to skončilo. To už bych byla raději, kdyby se z Dany stala šílená královna, co vraždí ve jménu vyššího dobra. ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama