Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

kiddo

No tak velkého aby ho mohl nosit ne.. ale má. :)

Proto raději osedlá draka než si užene dalšího vlka... 

Zlovlka.... :D

kulyk

kulyk (hodnocení, recenze)

kiddo

Hodně zlýho vlka. Kdybys jako on furt trajdala v kožených kaťatech ze zimy do tepla a zpět, ještě k tomu koňmo, taky ho máš.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Predkozka

Tak to je logické že finální bitvu svede Snow vs Půlnoční král. 

Že asi nebude sedět Zlovlkovy na zádech.... ale, osedlá si Draka. :)

když bude Deanerys dočasně indisponovaná... V podstatě to bude bitva prokletých. 

Deanerys si to pak finálně vyřídí z Jaime... 

 

Nebo ne... když bude mrtvá. :)

skončí stejně jako její milovaný, jaké klišeeee.... 

na příspěvěk reagoval kulyk, kiddo

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Predkozka

Je fakt, že ta umělá inteligence je asi hodně primitivní, když ani neumí napsat správně jméno Jaime.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Umělá inteligence píše další díl knižní ságy Her o trůny, tedy Písně ledu a ohně

Jinak pro zajímavost, umělá inteligence vytvořila v ději několik zajímavých zvratů, kupříkladu že Jon Snow létá na drakovi, rádce Varys otráví královnu Daenerys a králokat Jamie zabije svou incestní sestru Cersei. Shodou okolností dva z výše zmíněných osudů prorokují i skalní fanoušci. 

George R.R. Martin a další spisovatelé naštěstí zatím nemusí mít strach, že je umělá inteligence a chytré algoritmy nahradí ve vytváření kvalitních příběhů. K něčemu takovému čeká lidstvo zřejmě ještě dlouhá cesta.

na příspěvěk reagoval woodsman, Dadel, Prometheus69

Uživatel Predkozka smazal svůj příspěvek.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Flaxik

Myslím produkční doslova v tom smyslu, že pro lidi z výroby včetně Sapochnika, co museli na té bitvě pracovat, to byl dle jejich vlastních slov horor, jelikož DD prý neměli nejmenší představu o tom, kolik času a příprav je potřeba, vysnili si pojetí "jeden nepřerušený záběr, kde 70 živých koní dělá zákonem nepovolené kousky", což se jim muselo dlouze rozmlouvat, po dlouhém handrkování zvedli délku natáčení z cca 12 dnů na něco okolo čtyř týdnů (včetně veškeré preprodukce), přestože Sapochnik je vytrvale upozorňoval, že cokoli pod 40 dní je nereálné, a k tomu si vynutili natáčení chronologicky, následkem čehož se nestihl natočit původní konec.

na příspěvěk reagoval Flaxik

Flaxik

Flaxik (hodnocení, recenze)

kiddo

Produkční průser to nebyl. Úspěšnost se měří výhradně finančně a to rozhodně úspěch byl. Na principy/logiku/romantiku/soudržnost/atmosféru/dosaď cokoliv sere pes, hlavně když to sype. 90 % lidí, se kterými jsem osobně mluvil, má bastardí trtkanou za jeden z nejlepších dílů celé GoT (společně s tím megahustým drakem, jak ledovým dechem likviduje ledovou zeď).  

na příspěvěk reagoval kiddo

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

MasterMagic

Zvláštní, člověk by čekal, že po tom produkčním průseru, co DD způsobili na Bastardbowlu, se od nich bude Sapochnik držet dál než kurva od kostela.

na příspěvěk reagoval Flaxik

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama