Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 23
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele italka63 k tomuto seriálu (7)

Hra o trůny (2011) 

Opět skvělá podívaná, tak jako první řada, jen první tři díly mi přišly malilinko chaotické svým množstvím postav, ale to pominulo.Každopádně pestrý děj, místy překvapivý a skvělé zakončení desátého dílu...i třetí řada byla úžasnou podívanou, s krásnou hudbou a množstvím postav, žijící svými životy, které někdy dostaly překvapivý směr,nadále za pět hvězd. Dokoukala jsem čtvrtou sérii a celkový dojem je opět vynikající , tudíž zůstávám na zasloužené maximálním ohodnocení.No,nějaká doba nám opět utekla a já vzala v zátahu celou zatím poslední řadu, no a jak jinak, opět ,pro mně skvělá podívaná, jen těch pěti posledních minut kdyby nebylo, že....tak s odstupem času připisuji ke svému komentáři dvoudenní marathon šesté série, pěkně viděno v tahu do půl třetí ráno za pomoci kávy, inu, jo jo jo, tvůrci prostě snad neumějí zklamat , všechno v rovnováze, trošinku bych řekla o chloupek brutálnější, zvláště poslední díl, ale tohle k tomu zkrátka patří. shrnuto, pořád super na všechny hvězdy. ()

Drak a Vlk (2017) (S07E07) 

Okomentuji jen závěr epizody, kdy jsem měla vykulené oči a jen tak mimochodem ze mne nahlas vypadlo - no kurňa, to je mazec, no to snad ne...a fakt jo ?!!! ()

Zimohrad (2019) (S08E01) 

Zklamání, moje nejslabší hodnocení od samého prvopočátku. Budeme doufat... ()

Dlouhá noc (2019) (S08E03) 

Perfektní bitva, kterou jsem si užila a kecy o tom, že byla ve tmě, mě nechávají v absolutním klidu. Budu se těšit dál. ()

Poslední ze Starků (2019) (S08E04) 

Bude to ještě paráda, tvůrci už nakročili, a já doma uvažuji, co všechno se může stát. A že může být zápletka ještě hodně drsná, o tom nepochybuji, těším se. ()

Zvony (2019) (S08E05) 

Tak tohle bylo skvělé. Řádící mocná královna, které se pod rukama všechno rozpadá a ona zkrátka exploduje, jako kterákoliv jiná žena. Jen má k tomu víc prostředků. Která z nás by občas nezatoužila pronést - dracarys... Jinak nechápu nenávistnou hysterii, co se kolem každého dílu šíří, je to jen seriál, proboha. Pokud se mi něco nelíbí, mám možnost to vypnout. No, těším se na poslední díl, v tom nejlepším slova smyslu. ()

Železný trůn (2019) (S08E06) 

Dle mého, viděla jsem důstojné zakončení epické ságy úžasného díla, které nemělo bombastický závěr, jak spoustu lidí očekávalo, ale přesto po něm zůstala spousta nostalgie a množství odvedené práce celého výrobního štábu. Samozřejmě, ten jeden díl chyběl, v něm mohly být detaily, nemuselo být tolik zkratkovitosti. Jenže je to jak to je a musíme se s tím smířit, s tou láskou, nenávistí, hnutím myslí, žalem i nadějí. A s výbornou hudbou, která nás provázela. ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama