Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 18
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

134jan134

134jan134 (hodnocení, recenze)

Asi jsem moc velký fanatik, ale mě ty jeho knihy pořád baví a to jsem je četl Xkrát. To chceš říct že teď už postavy nejsou propracované a nečernobílé? Nemůžeš říct že tam bylo něco jako vata, na té "vatě" je založena spousta dalších  teorií a ta vata nakonec ve výsledku může být něco dost podstatného.

134jan134

134jan134 (hodnocení, recenze)

Maerlyn0

SPOILER WoW

„Zachránil jsem ji." Vnější zeď Zimohradu byla osmdesát stop vysoká, ale pod místem, ze kterého skočil, se sníh nakupil do výše víc než čtyřiceti stop. Studený bílý polštář. Dívka to schytala nejhůř. Jeyne, jmenuje se Jeyne, ale nikdy jim to neřekne. Theon dopadl na ni, a zlomil jí několik žeber. „Zachránil jsem tu dívku," řekl. „Letěli jsme. Stannis si odfrkl. „Spadli jste.

 

Osmdesát stop je 24,38m. Myslím že v seriálu se podle toho +- řídili. Jen jim to trochu nevyšlo díky té oblevě :-D

Henk123

Henk123 (hodnocení, recenze)

Mimochodem jsem nevěděl, že sis založila účet na čsfd, mami. Uvař nějakou dobrotu, kdyžtak..

na příspěvěk reagoval 134jan134

 (hodnocení, recenze)

Původně to prostě byla literatura pro docela náročné lidi, co stavěla na propracovaných a nečernobílých charakterech, teď už je to akorát hovadina. 

na příspěvěk reagoval Henk123, Henk123

 (hodnocení, recenze)

Já toho autora kritizuju za to, že původně to bylo super, ale pak se ukázalo, jak tam bylo x věcí jako vata a zvrhlo se to v úplnou fantasmagorii.

na příspěvěk reagoval 134jan134

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

Tak to nečti, když to tak vidíš. Já si myslím, že těžko soudit, co zapadá a nezapadá, když není konec znám. To je podle mě ta největší hovadina, plácat takové bludy před vynesením rozsudku. Ještěže je ta vůle tak svobodná, že nikoho nenutí to číst, když je ten autor takový debil :o))

na příspěvěk reagoval Mr.Dalbych, Dacsus

 (hodnocení, recenze)

Mia...

Ne, v normálním životě to tak není, proboha. Pravidla nikde nejsou, ale snad všem nám je jasné, že když to autor natahuje, cpe tam zbytečné hovadiny, co nakonec nemají s výsledkem nic společného, čeká se, až to dopíše, a stejně to natahuje a cpe si tam popisy hovadin, tak je ta knížka hovadina a autor debil.

na příspěvěk reagoval Mia...

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

To i v normálním životě, jen ty souvislosti nemusí být vždy jasné .... ale musím se zeptat, někde jsou nějaká pravidla, jak napsat knihu? 

 (hodnocení, recenze)

Mia...

Jenomže knížky a filmy nejsou jako reálný život. Tam to má všechno spět k nějakému závěru a všechno tam má mít svůj důvod a zapadat do sebe. 

na příspěvěk reagoval Mia...

HocKto

HocKto (hodnocení, recenze)

No mna to celkom bavilo citat, cize Martinove motivy ma az tak nezaujimali. Ale je fakt ze u niektorých postav alebo udalosti som si povedal, ze tam boli zbytocne a ze boli len na vyplnenie obsahu, na pridanie stran

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

A nebo možná proto, že i v normálním životě řešíš aktuální problémy, protože nevíš, co budeš řešit za x let a tak na to kašleš? Jde o přítomnost a ne o věštění budoucnosti, ne? :)

 (hodnocení, recenze)

Taky vám přijde tak vtipné, jak jsme všechny ty války různých rodů a tak sledovali jen proto, aby nakonec všichni pochcípali a ti, co nechcípli, se utkali v bitvě proti bílým chodcům? Proč prostě Martin nenapsal tři knížky, kde by šlo jenom o bílé chodce? Protože by nevydělal tolik peněz? 

na příspěvěk reagoval Mia..., Dacsus

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

HocKto

Mně to právě nekorespondovalo s tím, jak filmaři i ona tvrdili, že se s z ní stal silný charakter a že se naučila ostatní manipulovat :D Zůstala z ní pořád stejná pipka, která se neodhodlala k ničemu, dokud jí nezachránil někdo jiný.

HocKto

HocKto (hodnocení, recenze)

Maerlyn0

Tak zo zaciatku do toho sla viacejmenej dobrovolne, resp ju k tomu dotlacil Malicek. po svatbe uz vedela ze tento "vztah" nezvladne, ale jednoducho ona vzdy (az na par svetlych zableskov) bola ten typ, ktorz so sebou nechal zametat. to ze teraz skocila, bolo podla mna v dosledku rovnice "prebudeny" Theon + mrtva Ramsayova byvalka = nasraty Ramsay. Uprimne, asi by som skocil tiez keby som ako Sansa vedel co sa stalo Theonovi a o co prisiel:)

na příspěvěk reagoval Maerlyn0

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama