Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 7
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

HocKto

V seriálu to vypadalo rozhodně navíc, než 20-25 metrů, i když podle knih by to tak nějak mělo být. Taky mi to nějak nevadí, když to přežijí, jen si pak říkám, proč to Sansa neudělala už dřív :D

na příspěvěk reagoval Henk123, HocKto, 134jan134

Henk123

Henk123 (hodnocení, recenze)

Gerrard8

Přečti si knihy, ze seriálu se stala laciná telenovela, přijdeš o hodně. A nezapomeň, že LaserGun je idiot, který vzešel ze svazku mývala a ptakopyska.

HocKto

HocKto (hodnocení, recenze)

Maerlyn0

hmm a na kolko presne by si odhadol tu vysku akoze? 20m? 25m? viac? ludia v reálnom svete s úsmevom prezili aj skok z 8 poschodia do snehu a to je tak cez 30m. u nas na sidlisku vypadla starsia pani z okna na 5tom, do krikov... výsledok "len" zlomena noha. o par rokov neskor vypadol mlady chalan z medziposchodia na 2hom a ostal na voziku, to je proste o stasti/smole. ale tak ja by som to v GoT proste neriesil, bud prezili (podla mna skoro istotka) alebo nie, ale ani pri jednej moznosti sa nepozastavim nad tym ze by to bolo uplne nerealne

na příspěvěk reagoval Maerlyn0

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

HocKto

Hlavně ta výška v seriálu byla taková, že pochybuju, že by to přežili ačkoliv by skočili třeba i do 10 m sněhu. Ale zřejmě to přežijí.

na příspěvěk reagoval Mia..., HocKto

HocKto

HocKto (hodnocení, recenze)

kaphibarka

to neviem, nikdy som sa nejak specialne nezaujimal o porovnanie vody a snehu v suvislosti s dopadom cloveka z velkych vysok :) kazdopadne prezit skok do snehu mozne JE, otazna je akurát vyska a mnozstvo snehu. v knihe toho snehu bolo naozaj vela takze mi to neprislo nijak nerealne ze by prezili. v serialy nebolo presne vidno, kolko toho snehu je na mieste dopadu, takze tazko povedat, ale toto su veci, ktore az tak zase neriesim pri serialy

na příspěvěk reagoval Maerlyn0

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Je škoda, že se GOT rozjede vždycky až ke konci. To čekání je pak k nevydržení. Ještě že mi čekání zkrátí druhá řada True Detective :)

Uživatel Rozinek12 smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Mr.Dalbych

Možná spíš DaVinci Demons :-) .... Já to dokoukám Po té 50tce epizod těch 20 ještě zvládnu, abych věděl jak to dopadne.

krypton22

krypton22 (hodnocení, recenze)

berg.12

Já jsem spíš reagoval na to, že si pan režisér dovolí označit zobrazení Stannisovy popravy za zbytečné v seriálu, kterej je v podstatě neustálou přehlídkou zbytečných zobrazení nasilí a sexuálních aktů. Oh well...

na příspěvěk reagoval berg.12

Mr.Dalbych

Mr.Dalbych (hodnocení, recenze)

Rozinek12

Moudrý výběr, Radunko. Většinu zmíněných jsem měl/mám rád také. Ještě bych seznam doplnil Malíčkem a tím frajerem co trénuje tu krávu Aryu. Plus ještě celkem můžu Mormonta, ale ten tam bude mít křížek brzy také.

na příspěvěk reagoval Rozinek12

 (hodnocení, recenze)

berg.12

na netu jsem četl ještě verzi, že ho upustila proto, aby khalasar nepoznal, že se po Drogovi zase provdala, což je pro dothraky nepřípustné... :D:D:D

Rozinek12

Rozinek12 (hodnocení, recenze)

Mr.Dalbych , Mr.Dalbych

Já se obávám že ho ta přerostlá kráva dorazila :´(

Že ? :) Alespoň černání obličeje a hoření vlasů, když k tomu, tak krásně křičela :p

Snížek si tam měl sjednat pořádek už před odjezdem a odpůrce preventivně stít. 

Stannise  samozřejmě, poté Tywina †, Roose Boltona, Varyse , Tyriona a Bronna.  Ramsay má ovšem také něco do sebe. 

na příspěvěk reagoval Mr.Dalbych

Uživatel smazal svůj příspěvek.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

berg.12

No ono hlavně proč ho pouštět, když i slepý Aragorn po transplantaci mozku by poznal, že se po té louce prohnala armáda Rohanu krát tři, žáno.

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

kiddo , krypton22

Že vám ten Stannis leží pořád tak v žaludku. Mně z posledního dílu leží v žaludku nejvíc asi ten prsten. Upustit ho na nějaké totálně random louce bůhví kde, když ho stovky jezdců evidentně ihned zadupou do země a doufat, že mě tak někdo najde...tomu říkám solidní mentální lapsus.

na příspěvěk reagoval kiddo, krypton22

134jan134

134jan134 (hodnocení, recenze)

kaphibarka

Tak ono musí toho sněhu být samozřejmě víc, pak to je jak seno, pokud si představuješ 3 centimetry typické pro naše klima tak to není úplně ono :-D Asi to není lepší než voda, ale skok z 15 metrů do hodně hlubokého sněhu nemusí být problém.

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama