Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 25
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

Popravdě, taky nerozumím tomu, co by lidi chtěli. Myslím, že s ohledem na to, jak to v předloze probíhá momentálně, tak seriál se snaží hodně. Předpokládám, že další díly budou mnohem záživnější, co se týče akce a souhry s předlohou. Ale i tak je to dost kvalitní a vážně nevím, co ještě víc byste chtěli. Ale samozřejmě je to jen můj subjektivní názor a podle všeho, jak se tu poslední dobou vyjadřujete, jsem hloupá husička, co se spokojí s málem. Budiž. Ať jí jsem. Aspoň mám svůj názor. :)

na příspěvěk reagoval Dyas

Tworg

Tworg (hodnocení, recenze)

AdfMIGA

Co by si od každého dílu chtěl do **** ??

Jdi si pustit nějaký film, kde se 2 hodiny mlátí.. 

Horší díl možná pro tebe a tobě podobným !!!

( neodpovídej ,děkuji )

na příspěvěk reagoval Dyas

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Kdyz to tak prochazim, fakt nevim, co za zlate tele byste jeste v serialove tvorbe chteli :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

Maerlyn0

Jenže tím to tady celé prakticky začalo. A pak se to zvrhlo v osočování, kdo proč a jak co hodnotí. Prostě jako obvykle.

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Krysopras

Je obdivuhodné, vzhledem k tomu, jak je ti to "celé úplně jedno", že o tom dokážeš tak neuvěřitelně dlouhou dobu tak zaníceně diskutovat. Zřejmě se musíš dost nudit:-))

na příspěvěk reagoval Krysopras

Krysopras

Krysopras (hodnocení, recenze)

AdfMIGA

Hlavně Martinovi by měl do zad vyřezat krvavého orla za to, jak nezajímavou hru dokázal rozehrát s tak zajímavými postavami. Jediné, co mě tam zajímá, je malíček, jinak je mi to celé úplně jedno.

na příspěvěk reagoval viktorka181

AdfMIGA

AdfMIGA (hodnocení, recenze)

Ragnar by je tam všechny srovnal do laťe a  liliputa by použil jako párátko :D  Pak by si sedl na trůn a postupňe by usekal hlavy produkčnímu týmu GoT za špatnou 4.sezónu :D

na příspěvěk reagoval Krysopras

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

Takový Řím měl snad nejhorší díl v úvodu, jsem uvažoval, že s tím hned seknu. Neseknul jsem a dokoukal všechny díly s nadšením :-)

na příspěvěk reagoval feryk

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

Všem, kteří dokážou poznat podle prvního dílu, jakou bude mít seriál kvalitu, doporučuji nakoupit křišťálovou kouli a založit si věštírnu :))

na příspěvěk reagoval Holubicqa, feryk

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Spartacus mě bavil od prvního dílu. Už ty ukázky byly luxusně udělaný. Vikingové je mají strašně nezajímavý, nemůžu si pomoct. To ale neznamená, že jim v budoucnu nedám šanci, ale teď mám jiné priority.:)

A.C.C.B

A.C.C.B (hodnocení, recenze)

ja keď som prvykrát dopozeral pilot Game of thrones, tak som si prve myslel, že to bude na prd seriál, ktorý na začiatku ukáže nejakú dobrú scénu, a kvôli tej scéne priková diváka k zvyšku epizódy, dúfajúc že uvidí ďaľšie také super scény.

 Ako to bolo v seriáli Fringe, tam v každom dieli spravili začiatok, ktorý bol atmosferický, temný a strašidelný, jednoducho výborný začiatok, a zvyšok epizódy bol trapas čo sa týka príbehu, vyšetrovania a vzťahov medzi postavami. Po pár epizódach som ten seriál vynechal.

na příspěvěk reagoval feryk

Krysopras

Krysopras (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Souhlasím. Ze začátku prvního dílu jsem si říkal, co je to zase za kravinu. Ale pak ta scéna s Flokim, Ragnar poprvé na vlastní lodi atd., a už mě to začínalo bavit. A pak to napětí, jestli najdou na západě zemi, to už mě ten seriál naprosto pohltil.

na příspěvěk reagoval feryk

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Perverz

ne, u některých seriálů to prostě po prvním díle poznat nejde, můžeš mít jaký kouzelný čich chceš. A Vikingové jsou jeden z příkladů právě tohoto seriálu. V dalších dílech to začne být na úplně jiném levelu zábavnosti a zajímavosti.

Něco jako Spartacus

na příspěvěk reagoval Krysopras, Holubicqa, feryk

Uživatel Barghest smazal svůj příspěvek.

Martas81

Martas81 (hodnocení, recenze)

tak jsem shlédnul poslední díl a paráda naprosto fantastický díl plný zvratu a nové naděje , dozvěděl jsem se spoustu věcí o které jsem neměl ani tušení!!!Za vším stojí ten Petyr "malý pták" Bejliš !! Bran ovládájicí Hodora ze kterého udělal ultimátního killera!!

Podrick jako panoš stojí za prd!!chudák zajíc :-( , konečně se ukázál  taky Duch , to už v minulém díle ale ted byl svobodnej !!Už aby bylo pondelí a já si to užíval stejně jako ted !!

PS:Ragnar stojí za prd nemá zlovlky a ani draky !!

na příspěvěk reagoval A.C.C.B, Barghest, Barghest

Perverz

Perverz (hodnocení, recenze)

Maerlyn0

Když má někdo nakoukáno, tak pozná zda se mu seriál bude líbit, i po pilotu, a začne mu věnovat čas,nebo ne, někdo na to má "čuch." Já poznám i po pilotu jestli by mě to bavilo. Nehodnotím ho na čsfd, ale v hlavě si ho zhodnotím hned.

na příspěvěk reagoval chelsea17, hellstruck, TheDarKnig

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama