Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 7
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Mr.Dalbych

Mr.Dalbych (hodnocení, recenze)

dragon94

V tom případě mám pro tebe stejnou radu! → Krteček je lék na všechny tvé potíže! Budeš koukat, jak bude šít kalhoty a bude ti bezvadňoučce!

na příspěvěk reagoval dragon94

Mr.Dalbych

Mr.Dalbych (hodnocení, recenze)

Rozinek12

Nemluvil bych o něm v minulém čase, Raduško. Dokud neuvidím smrtelný zásah, tak považuji postavu za živou. Takže  Stannis nepatří sice mezi mé top oblíbence, ale ani mě vyloženě jeho působení nezvedalo adrenalin. Dobytí Zimohradu jsem mu přál, když jsem viděl, jak moc po tom prahl a co všechno se rozhodl pro svůj cíl obětovat. Mimochodem, to upálení bylo luxusní, škoda že nebylo více přímých záběrů, respektive alespoň nějaký. Více mě zarmoutilo rozpíchání mého milovaného Snížka. Ten mezi mé top oblíbence rozhodně patřil.

na příspěvěk reagoval Rozinek12

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Mr.Dalbych

Vývoj série logický možná je, ale vývoj seriálu nikoliv. Poslední dvě série jsou velmi slabé a až příliš účelové. Vůbec se nevyrovnávají kvalitám prvních tří sérií.

na příspěvěk reagoval Mr.Dalbych

Mr.Dalbych

Mr.Dalbych (hodnocení, recenze)

feryk

Tak si natoč vlastní seriál, když se ti postup tvůrců nezdá! Kritizovat umí každá pýča. Tak se na to nekoukej a táhni si číst, když tě tento seriál tak strašně sere. Budeme potom všichni šťastní. P.S. Vývoj série byl zcela logický. Pokud tvá omezená mysl něco nezvládla vstřebat, tak se zkus přeorientovat na přímočařejší záležitosti. Doporučil bych třeba Krtečka!

na příspěvěk reagoval dragon94

feryk

feryk (hodnocení, recenze)

Poslední díl zklamal. Přišlo mi, že scénáristi si řekli.. musíme zabít pět postav, je jedno jak a je jedno, že to nebude dávat logiku, ale nějak to tam musíme narvat. S logikou a návazností si tahle serie utřela řiť. Kromě dvou dílů to bylo velmi podprůměrné. A pro nečtenáře tam spousta věcí přijde nesmyslných, od fanatiků, přes draky až po Aryu a její zakončení..

na příspěvěk reagoval Mr.Dalbych

Mr.Dalbych

Mr.Dalbych (hodnocení, recenze)

Mia...

My se známe slečno Mio? Kdepak jsme souložili? Vynechává mi paměť. Tak roztomilou zrzku by si můj pyj jistě pamatoval!

134jan134

134jan134 (hodnocení, recenze)

HocKto

V tom je ten problém, v předloze sice skočí taky, ale to byla ještě vánice a metry stněhu. V seriálu sníh roztál, bylo ho tam fakt poskrovnu.... na druhou stranu mohl tam být nějaký příkop plný zbytků sněhu a pak by nebylo co řešit.

HocKto

HocKto (hodnocení, recenze)

kaphibarka

neviem no, skus si pozret napr na youtube ako v rusku skacu skolaci z 4-5 poschodia do snehu a naramne sa pri tom bavia... takze prezit nieco podobne vo fantasy pribehu mi nepride ako nieco, nad cim by som sa extra pozastavoval

na příspěvěk reagoval 134jan134, kaphibarka

Mr.Dalbych

Mr.Dalbych (hodnocení, recenze)

kaphibarka

Nechápu, jak si můžeš oblíbit tak bezvýznamné postavy?! Podle mého znaleckého posudku to nemáš v hlavě úplně v normálu.

na příspěvěk reagoval Mia...

Mr.Dalbych

Mr.Dalbych (hodnocení, recenze)

Tak a teď se přiznejte, kolik z vás si u Cersei's walk of shame vyhonilo taky šulínky či vyprstilo frndy? Jen byla trošku škoda toho bobra, ten mě děsil! Jináš GRRM je miláček! Opět mě šokoval. Na jednu stranu je toho bastárdka škoda, měl se na ty divoké ludry vykašlat. Pro dobrotu na žebrotu! Na druhou stranu mám rád překvápka, takže to beru. Moc postav už tam v lásce nemám, takže uvidíme, kampak se to bude vyvíjet. P.S. Snad chcípla i Sansa se Smraďochem, oba je nesnáším. Ale určitě takové štěstí mít nebudu. Má úcta!

na příspěvěk reagoval dragon94, berg.12

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Beckett51

skôr to vyzeralo tak, že na Stannisa útočili len tí žoldáci na koňoch, ktorí dezertovali počas noci a Ramsey len pobil zbytky...

Joe123

Joe123 (hodnocení, recenze)

Vedel som že skončil keď mu povedali že polovica jeho armády dezertovala

 (hodnocení, recenze)

Joe123

No asi si řekl, že když o všechno přišel, tak alespoň smrt si zaslouží důstojnou v boji :D:D:D

na příspěvěk reagoval Joe123

vlcince

vlcince (hodnocení, recenze)

Lena Headey v rozhovore povedala, že to čo sa stalo Cersei si nezaslúžila. :D

Obrovské LOL a dúfam, že iba trolluje, pretože vzhľadom na to čo všetko stihla porobiť za tých 5. sérií toľkým ľudom hento čo sa jej stalo bolo ešte málo.

Hlavne ona čo nemala problém ponúknuť svoju mindžu hocikomu, by nemala mať problém iba s obnažovaním na verejnosti pre síce trošku viac ľudí ako by bolo vhodné, ale tak Cersei je obyčajná "whore".  :D

Joe123

Joe123 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Ale bola sranda vidieť polovicu z tej Stannisovej menšiny útočiť a druhu polovicu utekať. Stannisovi odvaha nechýba to sa musí uznať :D

na příspěvěk reagoval Beckett51

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama