Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 19
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

tomasklekner

tomasklekner (hodnocení, recenze)

Tak jsem se na to podíval (dost jsem u toho trpěl) a přišlo mi to, jako by se o tom bavili lidi, kteří nemají ani základní znalosti tohoto světa a celý seriál viděli zběžně jednou, o knihy ani nezavadili. Nemusí to být pravda, ale dost to tak působilo. 

 

Jon se určitě nespojí Daenerys  a nebude s ní bojovat (nebo jeho vojsko) proti Lannisterům. Naopak se bude zcela evidentně snažit, všechny vládnoucí rody přesvědčit, aby se spojili proti skutečné hrozbě na severu. Jinak ze záběru z traileru jde vidět, že na bílích koních skutečně jedou Dothrakové...

 

Daenerys na 99% nepřijíždí na železné ostrovy, ale na Dračí kámen, zajímavé bylo, že se tam mihla i Melisandra. 

 

Ta námořní bitva, bude podle mě téměř jistě na železných ostrovech, kde se utká flotila Yary a Theona s flotilou Eurona Greyjoe.

 

Další bitva je skoro jistě na Casterlyově skále, kde útočí neposkvrnění. Dá se tedy očekávat, že celá aliance zaútočí souběžně ze 3 různých míst. Dany s Dothraky se vylodí na Dračím kameni, neposkvrnění seberou domov Lannisterů a další budou železné ostrovy. Otázka je, jak budou v těchto bitvách rozděleny síly Martellů a Tyrellů, ale určitě nebudou nijak upozaděné. Dorn a Rovina mají jedny z největších armád v celém Westerosu. Jinak Tyrellové se k Dany nepřipojí, oni už se k ní PŘIPOJILI. Zcela logicky, po tom Cersei vyvedla jejich rodu...

To, že neexistují rody, které by pomohly Cersei? Za 1) Freyové, za 2) Euron Greyjoy za 3) třeba Tarlyové... U všech je to dokonce pravděpodobné, at už jde o motivaci, nebo uniklé informace. Taky nikdy netušíme co provede malíček a Arrynové...

 

Ty dvě ženský jsou Ellia Martell a Yara Greyjoy...

 

Ohař se určitě přidá k bratrstvu bez praporců, nedivil bych se kdyby jejich výprava vedla až za zed...

 

Kdo nebyl vidět v traileru je například Bran Stark, který podle mě bude naprosto klíčový pro celou ságu. Ani Sam Tarly. U těch dvou se dá očekávat, že společně vyjasní pravý původ Jona Sněha a význam této skutečnosti. Taky se možná dočkáme Azora Ahaie. Jsem zvědavý jestli o původu Jona věděli např. Varys, Malíček...? Myslím, že oba.

 

Uvidíme, rozbor hrozný každopádně :D

na příspěvěk reagoval kiddo, Tom_Lachtan

Uživatel Milky. smazal svůj příspěvek.

cze.Oi

cze.Oi (hodnocení, recenze)

Nemate nekde nekdo ten obrazek souboje Oberyna s Horou, kde mu Hora macka hlavu a je to udelany jako parodie na Shreka s napisem Get out of my swamp! ?

na příspěvěk reagoval Cappuccino

Uživatel Bellamy smazal svůj příspěvek.

Uživatel Bellamy smazal svůj příspěvek.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

"But I've only written and published three novellas to date, and there are at least seven or eight or ten more I want to write."

 

Bhahahahahaha. Ok. She-Wolves of Winterfell, max. Možná.

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Ten pocit, když je vám konvice je fakt nesympatickej, ale má pravdu... Jinak, kdyby nááááhodou někdo chtěl nějakou podobnou nelicencovanou bižu, tak si ji rači kupte tam, kde majitel toho Eshopu, na aliexpressu a pod. 

na příspěvěk reagoval konvicce

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Příště si ty kundo z marketingu alespoň vyplnil profil, ať to vypadá věrohodně.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama