Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 25
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

merit1

Oni si krtčí lidé navlíknou cokoli... Ale ve skutečnosti jsou krtčí lidé... Ilumithiani... kdysi možná více známý jako Anteldeluviuvitani... ;)

na příspěvěk reagoval merit1

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Za chvíľu sa dostaneme k jašterom, ktoré žijú v podzemí a ovládajú nás :D. Samozrejme by som privítala návrat ku GOT, ktorý ma tak uchvátil. Lenže je to vyvrcholenie seriálu, v ktorom nám servírovali od začiatku toľko waw momentov, že je už neskutočne ťažké ešte niečím prekvapiť. Preto som ochotná nechať sa opíjať, tú jazdu som si od začiatku užívala :).

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

merit1

Ty slova" Tohle máš z té knihy.... :D

 

No já zase věřím že draci se přetvořili do lidských forem ze kterých už se nemůžou vrátit... a tak v podstatě nevyhynuli. 8)

Ale napsat... Čo všetko je človek ochotný odpustiť tvorcom, keď sa po oblohe preletia draci.. Tak to už jsem si fakt musel rýpnout. :D

Mě teda tím ledovým okoralým rohlíkem nenasytí... od 8 serie očekávám opět smysluplný děj plný whou mementů... :D

na příspěvěk reagoval merit1

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Jednorožci vyhynuli vo chvíli, keď počas dlhej zimy zcvrknutý draci prestali chŕliť oheň a zahrievať ich. Ostal len posledný jeden, ktorý v hybernovanom stave čaká na dračie teplo. To podľa legendy príde vtedy, keď sa stretne na oblohe živý drak s mŕtvym :D. No ukameňuj ma ! Keď ja tých drakov neskutočne žeriem :).

na příspěvěk reagoval fantassia, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

merit1

A ta velká FLUORESKUJÍCÍ DUHA PŘES CELOU  OBLOHU za ním.... nj, a ty jednorožci... nj, ty jednorožci...  

Ty byli na přebalu té podivné krabičky co? :)

na příspěvěk reagoval merit1

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

viktorka181

V podstate, ak Cersei naozaj neprežije, bolo by to pomerne symbolické. Päť sérií sa zdalo, že kladné postavy vo svojom snažení a konaní nemajú voči záporným žiadnu šancu. Postupne im však ich kladný kredit, z ktorého neboli ochotné ustúpiť, dáva „navrch". Smrť Cersei by len doložila, že ak je cesta správna, oplatí sa na nej ostať, aj keď je plná ťažkostí a naopak, ak je plná podlosti, končí priepasťou :). Ale priznám sa, že pre mňa práve ona nie je úplne čierna postava. Je mrcha, to bezpochyby, ale občas sú jej motívy ovplyvnené pochopiteľnými citmi (rodičovská láska ).

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Omlouvám se vám že jsem vám nevěřil že Psychor je mentál.Potom co ohodnotil třetí řadu seriálu Narcos dopředu už je mi to jasné stejný blb jako třeba Konvicce.

 

Nechápu co z toho mají hodnotit stovky filmů a seriálů  co neviděly.Asi nějaké trauma z děství třeba si před nima strýček stáhnul kalhoty a chtěl po nich aby mu šáhly na sprostý slovo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

fantassia , DwayneJohnson

fantassia Aj ja mám rozprávky rada, ale GOT mám zaradené trochu inde, preto to mierne sklamanie :).

DwayneJohnson To sa uvidí. Tá snáď zlatom uplatí, a intrigami oklame, ešte aj toho Night Kinga. Len Jon odolá :D. Ale hej, tiež dúfam, že z toho nevíde ako víťaz.

na příspěvěk reagoval viktorka181

fantassia

fantassia (hodnocení, recenze)

merit1

dobre:-) tak určitě, ještě několik serií můžou natočit a furt na to budu čumět:-D já mám pohádky ráda

na příspěvěk reagoval merit1

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

merit1

merit1 (hodnocení, recenze)

Trochu odbočím od Jona a kníh, lebo som ich nečítala a tým pádom ma jeho skutočné meno nijako mimoriadne nezmiatlo. GOT mám rada, vždy sa teším ako decko na ďalší diel. Ale trochu ma mrzí, že z počiatočného "historického" seriálu s prvkami fantazy, sa posledná séria tak trochu prehupla do fantazy s prvkami rozprávky. Ubúdajú nepredvídateľné prvky, hlboké dialógy a v podstate aj dej. Ale aj tak na to budem čumieť s nadšením, lebo veď draci a ich úžasná ( bez irónie, mám ju rada ) matka, Night King, Tyrion, Cersei, Bronn aj Bran.... a geniálne akčné scény :).  

na příspěvěk reagoval fantassia, DwayneJohnson

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama