Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 8
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

esopesokeso

esopesokeso (hodnocení, recenze)

Vedel by som vám dať tipa na niečo s podobnou kvalitou ako GoT..problém je v tom, že titulky už na to sú, ale totálne na prt..keby ste to chceli otitulkovať, či poznáte niekoho na to, tak hor sa do toho... tetralógia The Hollow Crown

hroubek

hroubek (hodnocení, recenze)

Díl s číslem 8 nebyl nejakčnější, ale za to nabídl pěkné zvraty pro ty, kdo nečetly knihy.Stále mě vadí jakým stylem probíhá linie s Mellisandrou a gendrym.Jinak si člověk nemůže na nic stěžovat.Svatba Tyriona a Sansy byl po všech stránkách dokonalá.

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

jako ta pauza co bude tenhle týden mě teda pěkně štve. Do sedmi pekel s HBO!! :-D

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Holubicqa

Díkas!... No jo no, tohle prostě nebude můj tip:)) Nakonec díkybohu za ty dlouhý vlasy, za těma aspoň není tak vidět:))... Ale oči a úsměv hezký, to se musí nechat.

Revivup

Revivup (hodnocení, recenze)

Helmut02

Já bych se na chvíli vrátil k plavbě Melisandry... To, že proplouvala s Gendrym kolem Králova přístaviště, mi připadá celkem logické, mám za to, že lodí se cestuje rychleji než na koni, zvlášť po proudu... Spíše mě zarazilo, že Dondarriona vůbec našla, když ho hledá půlka království - jediné vysvětlení by bylo snad, že to viděla v plamenech (ale když jsou ta vidění většinou ne úplně jasná, mohla ho tak přesně lokalizovat? :-D)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Helmut02

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama