Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2024), 76 h 38 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (61)

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cop cuties. 🎶 Tenhle seriál si me postupně získal a teď, když jsem "up to date", se nemůžu dočkat nových dílů. To herecké obsazení je top. Chemie mezi postavami jedinečná. A přestože je to jen "další policejní seriál", každý příběh nabízí hloubku a hlavně humor, něžnost a charisma. A kolikrát i nepředvídatelnost. Jistě, některé epizody jsou slabší, ale u mě převládá ten celkový dojem. Když se na seriálu podílí skvělá crew a herci, je to znát. A to je přesně tenhle případ. :) ()

a.keram 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem zvládnul za pár dní celou, takže nemůžu říct že je seriál přímo špatný. Ale po prvních 3 dílech drůhé série jsem seriál na dobu neurčitou odložil. Jasně je to komedie, to mi nevadí. Vadí mi že jako komedie v policejním prostředí mají spisovatelé nutnost hodit do příběhu každé 3 epizody obrovskou přestřelku, které se vždycky záhadně zúčastní přesně naše 3 páry hlavních herců.  Pokud chcete cop buddy seriál co se nebojí vážných témat, tak bych radši doporučil Southland. Pokud chcete komedii z prostředí policie, tak bych doporučil Brooklyn 99. Celkové ok seriál na druhý monitor, nebo k usínání. Ale žádný zázrak to není. ()

Reklama

Gienah 

všechny recenze uživatele

Som už u 6. série a seriál i postavy mám čím ďalej, tým radšej. Vtipné epizódy striedajú tie napínavé, v jednej epizóde romantické scény, v inej scény takmer až nechutné. Príbeh aj dialógy majú hlavu i pätu. Samozrejme je to seriál a je potrebné poukázať na fakt, že četnosť akčných scén dejúcich sa hlavným postavám je silne zhutnená ako to už vo filmovom/seriálovom svete býva. Sledované v originále. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Nathan Fillion je můj oblíbenec, takže jsem seriál nemohl vynechat. Policejní drama je prakticky pořád o tom samém, ale Rookie je trošku odlehčen humorem. Postavy jsou sympatické, příběhy nejsou špatné, akce i napětí ujde a tak jde o zábavný počin. Seriál se veze na podobné vlně jako Rookie Blue. 70% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Není to seriál který by jakkoliv přepisoval (či snad jen zásadněji zasahoval do) historie televizní zábavy, ale je to svěží, nápadité a místy i překvapivě nepředvídatelné.. Navíc, N. Fillion je prostě sympaťák (holt, Fyrefly v člověku zanechá jistý otisk ) a tak nějak mě to vždycky potěší, když se na nějaký čas uchytí v nějakém smysluplném projektu.. ()

Galerie (3 312)

Zajímavosti (27)

  • Když ve 24. minutě policista Nolan (Nathan Fillion) v pracovně kapitánky Andersen (Mercedes Mason) kouká na záznam z kamery, jsou věci na stole kolem notebooku trochu jinak rozmístěné. (willy1)
  • Když se John Nolan (Nathan Fillion) a Celina Juarez (Lisseth Chavez) vydávají za pachatelem, který vykradl obchod, otevírají se zadní pravé dveře, v dalším záběru se ale otevírají jen přední. (willy1)
  • Rádiové pridelenie policajného vozidla je nasledujúce: 1 Adam 12, kde číslo 1 je indikátor hlásenia centrálnej divízie, Adam značí písmeno A, ktoré znamená, že sa jedná o hliadkujúce vozidlo s dvomi policajtami a číslo 12 je priradenie ku konkrétnemu hliadkujúcemu týmu. Dispečing tak hneď z úvodu hlásenia vie, o akú divíziu hliadky (dvoch policajtov na obhliadke) sa jedná. (belinko)

Reklama

Reklama