Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2024), 76 h 38 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (61)

Felisr 

všechny recenze uživatele

Taková poněkud až moc slušná policejní agitka, přesto uvěřitelná. Na rozdíl třeba od "krimi" Whiskey Cavalier, kterým nevěřím ani zbla, je tohle slušně koukatelné, bez hluchých míst. A na Nathana Filliona, který se naštěstí od posledních dílů Castla zbavil své vyžranosti, je zase radost pohledět. Hraje jako vždy výborně, žádné přehánění ani karikatura, nic není neplánovaně směšné. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %, 2. série - 85 %, 3. série - 70 %. Po dlouhou dobu téměř doslova bezvadná oddechovka, které se dařilo umístit extrémně sympatické postavy do nápaditých a v rámci žánru zajímavých situací. Postupem času ale všechny tyhle silné stránky trochu ztrácejí na síle a přelom třetí a čtvrté řady navzdory potenciálně silné dějové linii v Guatemale již připomíná jiný seriál typu jakékoliv náhodné kriminálky běžící ve tři odpoledne na Nově. ()

Reklama

Wotan 

všechny recenze uživatele

Nápad hodit 40-ti letýho holuba do policejní mašinérie v LA rozhodně stojí za to. Co už ale značně pokulhává je provedení. Je to čistě můj pocit, ale uplně každej mě přišel jako Mirek Dušín. Všechno končí nakonec dobře a všichni jsou nejlepší kámoši. Pachatelé se moc nevzpírají a zatčení jsou v pohodě (Srovnání třeba s Southland). Některé epizody jsou hodně přitažený za vlasy. Celkově průměrná soap opera. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Tohle je show dělaná na zlepšení nálady a zabití času. Nicméně pokud si dáváte víc jak pár epizod za sebou, tak je Vám z těch postav a dějových linek až trapno. Skoro v každým díle poldové "narazí" na nějaký random porušení zákona, ať už jsou v práci, nebo ne, a není to prostě k uvěření. NIC tady není originálního, po čase přijdete na to, v jakém pořadí na Vás scenáristi chrlí dialogy (situační scéna - cheesy one-line - znělka - problém - rádoby vtipná scéna - cheesy one-line - dojemná scéna = prohoďte to několikrát v jakémkoliv pořadí a máte vytvořenej každý díl). Ughhh. Je to feeling good buddy komedie s akčním nádechem, ale sere mě, jak klišovitě to často všechno vypadá a zní. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Nathan Fillion je můj oblíbenec, takže jsem seriál nemohl vynechat. Policejní drama je prakticky pořád o tom samém, ale Rookie je trošku odlehčen humorem. Postavy jsou sympatické, příběhy nejsou špatné, akce i napětí ujde a tak jde o zábavný počin. Seriál se veze na podobné vlně jako Rookie Blue. 70% ()

Galerie (3 379)

Zajímavosti (27)

  • Na stanici si John Nolan (Nathan Fillion) nasazuje bodycam starého typu, avšak ve scéně v autě už má na sobě bodycam nového typu. (Pito126)
  • V čase medzi 32:15 a 32:20 je vidieť vľavo za krabicami člena štábu s kamerou. (Mino501)

Reklama

Reklama