Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 12
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

kaphibarka

kaphibarka (hodnocení, recenze)

Cersei sa bude musiet popasovat aj s Myrcellinou smtou. Inak nemate pocit, ze oblubene postavy umieraju tak, ze ich smrt je vlastne vysmechom ich zivotneho poslania.
Catelyn, archetyp matky, umierala s pocitom, ze jej 5 deti je asi mrtvych, sledujuc smrt svojho najstarsieho. A Roose Bolton okrem Robbovho prepichol aj Catelynino srdce tym "Jamie Lannister sends his regards" a naznacujuc akoby to naplanoval Jamie, a ze svojou zradou Robba, ho vlasne aj pripravila o zivot
Tywina sa staral len o to čo o nom bude hovorit historia, ale najskor ho budu spominat ako Lannister,co umrel na zachode.
Neda nezachranilo ani ked klamstvo, naopak tym bola jeho smrt este bolestivejsia. Stannis umrel vediac ako velmi sa mylil, Jon zill pre hliadku a umrel " pre dobro hliadky"...

na příspěvěk reagoval Beckett51

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Dr.film

V pohodě. Já si to pamatuju, protože mi to na konci čtvrté série řekla ségra, co četla knížky. Netuším ale, kam s tímhle monstrem míří.

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

kiros179

souhlas Cersei je nejlepší, kvůlí ní to čtu i sleduji. Jinak postavy typu Jona či Daenerys jsou šíleně šablonovité a nezajimavé

na příspěvěk reagoval kiros179

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

anomandaris

"offico je živý. Ve Vichrech sídlí u jakési vesničky. ach bože..."

o deset minut později

"kdy byl Stannis v seriálu veden jako geniální stratég a taktik? Proč mícháš jablka a hrušky dohromady, čili seriál a knihu?"

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

berg.12

Jona se určitě nezbaví. Ten se vrátí. A to, že se vykašlali na linku o LS neznamená, že jediné dějové spojení se zdí a white walkers odříznou. Těžko budeme dění u zdi sledovat bez Jona. Leda, že by se tam vydala Sansa s Theonem - což je blbost.

na příspěvěk reagoval berg.12

Dr.film

Dr.film (hodnocení, recenze)

berg.12

Omlouvám se za svou špatnou pamět. Napadlo mě, že to je ON, ale pak jsem si nebyl jist, zda to při tom souboji neumřel také... má pamět tuto "obludu" asi již nepovažovala za důležitou. 

na příspěvěk reagoval berg.12

 (hodnocení, recenze)

HoneyBunny

ten úchylnej Maester ale taky zachránil Jaimemu ruku :D:D:D takže zase tak špatnej není

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Dr.film

No vidíš, tvůrci seriálu tak moc spěchali, že ani divákům nestlihli pořádně vysvětlit, kdo/co to je. Pamatuješ na toho obřího rytíře (Mountain), co rozmáčkne Oberynovi hlavu jako meloun? Oberyn měl otrávenou čepel a Mountain pomalu a bolestivě umíral. Ten uchylnej Maester v Rudé baště z něho udělal tohle Franskensteinovo monstrum.

na příspěvěk reagoval Dr.film

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Dr.film

Jak se sakra na tohle může někdo ptát?? To stačí jedna sezóna, ve které se to navíc průběžně připomene a vše zmizí v diváckém oblivionu?

na příspěvěk reagoval Dadel

 (hodnocení, recenze)

kiros179

jo mě se líbí Lena proto je Cersei dobrá :D:D:D jinak ze zbylých je teď asi nej Daenerys a seriálový král Chodců je taky dobrej

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

krypton22

Všechny ostatní, co nelikvidují většinu postav, se kterými se fanoušci ztotožňují? ;) Já se od začátku dívám na tu show skoro stejně , není to rozhodně můj top, ale podle průběžných reakcí tady si připadám skoro jako její jediný opravdový fanoušek :)

kiros179

kiros179 (hodnocení, recenze)

už se těším na další sérii, počítám, že se to Cersei řádně vychutná ^^ nemůžu si pomoci, Cersei mě přijde jako nejlepší postava :p

na příspěvěk reagoval anomandaris

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Camulator

Nedivila bych se. Ramsay v seriálu je neporazitelný. Má věštecké schopnosti, je skvělý stratég a dokonce jsme ho viděli bojovat (a zvítězit!) bez košile. Na bitvu o Winterfell si vzal koženou košili, takže pokrok! Pokud je Jon mrtvý, Stannis mrtvý a Cersei zpátky v Rudé baště a u moci, tak už opravu můžu fandit jenom Ramsaymu nebo tomu králi White Walkers!

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Lucjen

Po takovém záběru na konci ne. Na LS se taky vybodli a doufám, že Jona spálí co nejdřív. Žádnej Alík nebo Azor navíc v seriálu podstatnou roli nehraje.

na příspěvěk reagoval Patw

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

berg.12

K tomu, že série kašle na fanoušky - to si úplně nemyslím, to by to mnohem víc schytávali Tyrion a Dany (jedni z největších fan favoritů). Ale tyhle dva Benioff a Weiss milují, takže o ty se nemusíme bát. U nich teda rozhodne "padni, komu padni" neplatí.

na příspěvěk reagoval berg.12

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Spíš než Jon mě zajímá osud Stannise a Cersei jak se s tou hanbou popasuje.

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

berg.12

Nikdo asi nečeká, že tam Melisandre začne oživovat Jona přímo na náměstíčku před očima všech. Pravděpodobně to udělá potajmu, stačí zapojit mozek. 

na příspěvěk reagoval berg.12

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

HoneyBunny

Pátá série byla o něco horší než čtvrtá, vyjma posledních tří dílů, ale jinak nesouhlasím. Naopak, show, která takhle kašle na fanoušky a jede si stylem 'padni komu padni' má za to můj respekt. Je to pořád dokonale mysoginí záležitost, se stálou filmovou kvalitou. Jasně, Tyriona si nejspíš nechaj někde ke konci.

na příspěvěk reagoval HoneyBunny, krypton22

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama