Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 3
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

kulyk

kulyk (hodnocení, recenze)

merit1

No proto tu básním o těch incestních variantách, co dosud nebyly zpracovány. Akorát tady pupí Dwejnů to nějak nepobral a vztahuje si to na posilovnu, či co.... nebo dělá blbýho, abych mu dal cukrlátko. 

na příspěvěk reagoval fantassia, merit1

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

majkl44

Na ty strance bylo uvedeno, ze Olly založil třetí říši, takze bych ro relavantni zdroj. Ostatne tyhle wiki ke vsemu pisou fanousci nikoliv autori

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jhr

Když pomineš ten chabí rozpočet a dobu kdy se to točilo.... 

Jo no.... ve své dobéě podobně třeba jako Blade... přinesl pro filmovou filmografii něco nového inovativního... 

Jako že provedení neřeším... ale ten Hitech přístup a Bitky... Whouuuuuu..... :)

kulyk

kulyk (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To ys musel bejt moje brách nebo můj ségr, aby to tématicky gejmtrůnilo, to natrhávání semenného váčku. Snad to téma ještě rozpracujou v poslední sérce, ale... Bran je ochrnutej, takže kdoví, jak to má s louskáčkem, takže si Starkyně budou muset nechat zajít chuť. Yara asi taky sotrouhá, protože Theonek ztratil svou herní konzoli.... co tam je ještě za relevantní sourozence? Jasně, styk Ohaře s Horou, to by mohla být taková pěkná tečka za tou naší dekadencí. 

na příspěvěk reagoval DwayneJohnson, Šimpy, Yoshitsune, Yoshitsune, merit1, jhr

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama