Reklama

Reklama

Jump Street 21

(seriál)
  • USA 21 Jump Street
USA, (1987–1991), 79 h 3 min (Minutáž: 43–91 min)

Hrají:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Sal Jenco, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(102)

Obsahy(1)

21 Jump Street je veliteľstvo pre policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. Každý s príslušníkov Jump Street bol vybraný pre schopnosť zapadnúť na strednú školu, alebo univerzitu, čo im umožňuje pracovať v prezlečení v miestach a situáciách, kde sa rádový policajti nedostanú. (sliver)

Recenze (110)

blondboss 

všechny recenze uživatele

21 Jump Street možno považovať za jeden z najobľúbenejších mládežníckych seriálov vôbec. Ja sám som ho obľuboval, avšak trpí neskutočnými a častými neduhami serálov onej doby, hlavne čo sa týka vizuálu, avšak na druhej strane zas s perfektne chytľavou znelkou. Každopádne námet unikátny. Čo je ale najzaujímavejšie na tomto seriáli, je sledovať úplne začiatky takých hereckých či speváckych es, akými sú Johnny Depp, Brad Pitt, Christina Applegate, Vince Vaugn, Bridget Fonda či Ne-Yo...skutočne na nezaplatenie. A moja obľúbená postava jednoznačne kapitán Fuller v podaní Stevena Williamsa. Dnes už by tento seriálový kult neobstál, avšak určite má svoje miesto v histórii. V pláne som mal dať štyri plné hviezdy, ale posledná séria bola dosť žalostná, keďže už zo seriálu postupne poodchádzali pôvodné postavy, čím sa stratilo čaro seriálu, preto len tri hviezdy a zaslúžený priemer. 55 % ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

"Jump Street 21" bylo to jediné, na co jsem se v mých školních létech v neděli těšil. A když skončil seriál, končil pro mne i víkend a v hlavě se mi už jen honily myšlenky, že zítra zase musím :) Jump Street se stalo startovním můstkem pro řadu hereckých hvězd a i přes nevyvážené jednotlivé díly patří k mým nejoblíbenějším seriálům vůbec - včetně úvodní melodie. Škoda, že to nevyšlo na DVD. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp si na novinárov, pýtajúcich sa ho na tento seriál, vraj počká vonku pred budovou a tam im dá nakladačku. "To, že som podpísal zmluvu, som ľutoval už pred nakrútením prvého dielu". Znamenalo to preňho totiž roky monotónnej roboty a na dobrej nálade sa nepodpísal ani jeho vtedajší (a dodnes pretrvaný) názor, že seriály existujú kvoli reklamám - nie reklamy kvoli seriálom. Seriál má výborný nápad (mladí policajti inkognito vyšetrujú na školách) a skvelé obsadenie. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ač dívka v pubertálním věku, byl na mě Johnny v tomto seriálu přespříliš slaďoučký:-). "21 Jump Street" je výhradně pro teenagery - policisté vypadají jako puberťáci a řeší problémy studentů. Nemyslím, že by mě to dokázalo oslovit i dnes, ale před lety šlo o kriminální nadprůměr (pro náctileté vyskoký nadprůměr), tak nebudu v hodnocení moc přísná. 65% ()

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Amerika, 80. léta, kdyby mě to nebavilo kvůli svému oblíbenému herci, tak na to můžu koukat, jak se lidé oblíkali a prostě takový oddych od novodobých seriálu... a vůbec nejsem při hodnocení tohoto seriálu neobjektivní, jak mi bylo oznámeno, tady se jen každý každého bojí + sledují Ulici :D tak pak se nemůžem bavit natož polemizovat... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (21)

  • Titulní píseň seriálu nazpívala Holly Robinson, představitelka hlavní ženské postavy Judy Hoffs. (Luxocculta)
  • Ač to byla první velká role Johnnyho Deppa, po nějaké době ho role policajta začala štvát, a tak dělal všechno pro to, aby ho producenti vyhodili. Dával si třeba při natáčení do pusy kus vaty, aby nemohl mluvit. Nebylo mu to však nic platné. (HappySmile)
  • Původně se seriál jmenoval Jump Street Chapel a hlavní roli v něm hrál mladý herec Jeff Yagher, ale protože tvůrce seriálu Patrick Hasburg viděl, že se Yagher na roli nehodí, po několika týdnech bylo natáčení zastaveno. (Rosalinda)

Související novinky

Akční hrdina budoucnosti?

Akční hrdina budoucnosti?

11.11.2010

Ještě nedávno jsme se mu vysmívali pro jeho fešáckou tvářičku a nevalné herecké schopnosti, hvězda Channinga Tatuma však stoupá. V G. I. Joe jsme mu akčního hrdinu docela věřili, v pozvolna se… (více)

Reklama

Reklama