Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
USA, (1982–1986), 68 h 21 min (Minutáž: 45–91 min)

Tvůrci:

Glen A. Larson

Hrají:

David Hasselhoff, Edward Mulhare, William Daniels, Patricia McPherson, Peter Parros, Rebecca Holden, Phyllis Davis, Lance LeGault, Pamela Susan Shoop (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(84)

Obsahy(1)

Michael Long je bývalý policista, který během své práce málem přišel o život. Z nepříjemné situace se nakonec díky pomoci neznámého muže dostane. Do nového života vstupuje s novou tváří i identitou, pod jménem Michael Knight. Od mecenáše Wiltona Knighta dostává zároveň špičkové vybavení, aby dále mohl bojovat proti zločinu. A mezi vší tou skvělou technikou je i sporťák K.I.T.T., který dokáže neuvěřitelné věci a dokonce i mluví. Z Michaela se stává neohrožený bojovník, který za volantem inteligentního auta brázdí silnice a mstí bezpráví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele soukyd33 k tomuto seriálu (9)

Knight Rider (1982) 

Pontiac Trans Am, ale v černé úpravě. Úpravy jsou: TURBO Boost, Ski mód, prakticky nezničitelný plášť, umělá inteligence, autopilot, neuvěřitelná rychlost, a spoustu dalších vychytávek. Tento seriál zná asi každý, kdo se narodil v 80. letech. Příběh je celkem dobrý, ale některé díly jsou až nudné. Naštěstí je tu mluvící auto (K.I.T.T.) Tedy vůz Knight Industries Two Thousand. Černý vůz vypadá naprosto skvěle, a celkem i naháněl hrůzu ostatním. 😀 Poznámka: Hodnotím, jako by to byla novinka. Poznámka: Holky z kamionu, ale nebyly k zahození, a občas i holky ze samotného seriálu byli sexy. Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

Krádež na zakázku (1983) (S02E07) 

V tomto díle se zasmějete, a navíc zde uvidíte unikátní retro vozy v celé kráse. A aby toho nebylo málo, Knight Industries Two Thousand zde bude trošku upravený. 😀 Velice super úpravy. 😄 ()

Ať jsem to já (1984) (S02E20) 

A máme jetu zase. A buď je úžasná herečka, nebo ten jejich vztah na scéně, byl skutečný. 👍 Krásná herečka a dojemné scény. Úbytek je tak nějak stejný. ()

Opojná smrt (1984) (S03E08) 

K.I.T.T. se zbláznil, a rozdává jeden fór za druhým. Také celkově změnil svoji povahu, a je více vtipný. Je s ním zábava. 😄 Třetí série je tak mnohem zábavnější, ale stále si drží příběh a humor. Zde i Michael Knight bude bojovat o život. ()

Nebezpečný odpad (1985) (S03E13) 

Tady to bylo málem definitivní, a hodně lidí si to jistě myslelo. No, velmi zajímavá situace. Hodně věcí zde nedává smysl. ()

Vůně růží (1986) (S04E11) 

Tohle je velmi emocionální díl. Vrátila se nám zpět známá postava (krásná herečka), a dějí se zde věci. Závěr je také plný emocí. Ten už je ale jiný. ()

Žhář (1986) (S04E17) 

Poprvé a naposledy, uvidíte SIDA. 👀 ()

V moci voodoo (1986) (S04E21) 

A je tu finále. Vlastně se vše točí kolem jen pár postav. K.I.T.T. se zde ukáže naposledy. Poznámka: Zde seriál končí. ()

Související novinky

Spy Hunter opět na programu dne

Spy Hunter opět na programu dne

04.06.2007

Nemůžu se ubránit pocitu opakovaného déja vu. Transformers ještě ani neměli světovou premiéru, ale už teď jako by Hollywood ovládla posedlost futuristickými auty, které na nás vystrkují všelijaké… (více)

Hostýlek u mrtvého plavčíka

Hostýlek u mrtvého plavčíka

09.04.2006

Známý televizní seriál Pobřežní hlídka natáčený od roku 1989 do konce milénia a dočkavší se celkově 241 dílů, dalšího příbuzného seriálu Baywatch: Nights a několika televizních filmů ještě není úplně… (více)

Reklama

Reklama