V mnoha epizodách je vidět, jak K.I.T.T.a někdo řídí právě ve chvílích, kdy má jasně zapnuto automatické řízení. Většinou je to ve chvílích, kdy smykuje.
(Amper01)
V ČR se seriál dočkal 3 dabingů – 1. dabing z let 1993–1994 pro ČT (pouze 1.série), 2. dabing z roku 2007 pro Prima (1.–2. série a 1. díl 3. série) a 3. dabing z roku 1999 pro Nova (2. díl 3. série–4. série).
(Varan)
Pro natáčení bylo použito celkem 23 vozů, z nichž byl pouze jeden zničen během natáčení. Ze zbylých 22 vozů bylo sedmnáct sešrotováno po skončení natáčení, a tak se zachovalo pouze pět vozů.
(Foxhound#1)
Bat55
,,Keď ho miluješ, nie je čo riešiť." K.I.T.T. a Michael Knight vytvorili nezabudnuteľnú skvelú dvojku, v ktorej dokonale funguje vzájomná spolupráca chytrého vodiča a superpočítača. Proste jedna z mojich najväčších srdcoviek. Knight Rider je seriál, ktorý sa dá pozerať aj dnes a zabaví lepšie, než iné súčasné seriály. Kde sú tie časy :( /85%/(7.7.2011)
paascha
Hodně slaboduchý kousek. Možná jednodušším a mladším jedincům může poskytovat nějakou primitivní zábavu, stejně jako Cuck Norris, ale pro mě je to sračka. Navíc Hasselhoff je opravdu nesympatický a dementní, jeho marné pokusy něčemu rozumět jsou trapné. Asi si sám neporadil s faktem, že jeho auto mluví a je chytřejší, než on:-))(26.3.2008)
wosho
Scénář je šit hodně žhavou jehlou. Někdy dokonce to vypadá, že scénaristé moc bušily do kláves a co se protlačilo do další stránky, tak tam nechali a divák měl mnohdy déjà vu. Akce je taky jak z jednoho těsta a hlavní star nevěřím ani za mák, že je takový frajer co zbalí každou. Celkově se však jedná na solidně odvedený seriál z 80tých let. A jako malej jsem vždy u něj na ORF1 žasnul.(8.3.2011)
Brandon
"Er kommt, Knight Rider....Ein Auto, ein Computer, ein Mann....Knight Rider, ein Mann und sein Auto kämpfen gegen das Unrecht." Osmdesátková seriálová legenda. Oči jsem měl na ORF pokaždé přilepené i přestože jsem nerozuměl ani slovo. Svým nadčasovým designem mě ohromoval ukecanej černej skákací Pontiac, kterého řídil frajer v černé kožené bundě, "Majkl". Zdatně mým hrdinům sekundoval půvabný mechanik Bonnie. Jo, klukovské sny a vůbec láska, která nerezaví. I když dnes působí spíš úsměvně. P.S. Pamatuju si díl, kdy jeden obrněnec zdemoloval porouchaného KITTa. To byly potoky slz :-)(30.5.2009)
CANNIBAL
Celkem perfektní seriál, až na příšernou třetí řadu, kdy zpočátku do auta vecpali nesmyslný brzdný systém (Jeden z vykropenejch záběrů na K.I.T.T.a, kterej mi zkazil požitek ze seriálu. http://img.csfd.cz/images/user/diary/5/5195_xiig56848sat.jpg Kdyby si tenhle kýč bejvali tvůrci odpustili, mohl to bejt špičkovej seriál. ) Těmito pošpiněnými záběry mi sériál tak znechutili a zkazili, že jsem nucen strhnout dvě hvězdičky dolů a to i přesto, že později tyto záběry na K.I.T.T.a vynechali. Tu druhou pak za opakované záběry uvnitř vozu, či pohled v kamionu, což mi připadalo jako neustálé dežavi. Ačkoliv jsem byl malej a hltal jsem tento seriál, přesto jsem si těchto věcí už tehdy všímal.(8.3.2011)