Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 9
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

zvolsi

Dvě celé scény věnované tomuhle tématu, plus jedna z nich myslím dokonce jako cliffhanger. Já myslím, že to bylo zřetelné dost :-) 

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

luka4615

Pokud sis nevšim, tak lidé z její sekty oživují lidi běžně :) I když v seriálu to možná nebylo tak zřetelné.

na příspěvěk reagoval kiddo

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Paráda, jednoznačně nejlepší díl 6.série. Dornská linka konečně bude šlapat. Jen jsem tedy čekal, že Areo Hotah bude větší překážkou, a zarazil mě především přílet havrana. Proč by posílali do Dorne zprávu o smrti Myrcelly, jesti tedy přiletěl z Králova přístaviště? Ale jinak vskutku výborný díl.

na příspěvěk reagoval kaphibarka, simon84

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Mám to chápat tak, že když Melisandre dokáže zvrátit proces stárnutí, tak by teoreticky mohla oživit Jona?

na příspěvěk reagoval Psychor, zvolsi

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Stručně řečeno, z hlediska čtenáře knih je to pravý opak všeho, co Marin napsal, ať už jde o postavy, témata nebo děj. Z hlediska obyčejného čumění na TV bez znalosti knih je to nesmyslná, pitomě napsaná hovadina plná klišé, logických děr, idiotských postav a tematického obsahu, který se pohybuje od samozřejmě banálního (náboženství je fujky, homofobie je ale mocinky fujky) až po neexistující.

na příspěvěk reagoval zvolsi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hroubek

hroubek (hodnocení, recenze)

Game of Thrones má hodně rád. Před čtyřmi lety jsem během čtyř měsíců přečetl všechny knihy a fakt jsem si to čtení užíval, jelikož mě autor neustále překvapoval. A to samé teď dělají i tvůrci seriálu. Snaží se překvapovat, kde to jen jde, tvořit můstky, aby se daný svět propojil a nerozpadl. Je to velmi nevděčná práce, jelikož se už nemůžou otrocky držet předlohy a musí něco vymýšlet sami, což jim vždycky fanoušci připomenou. Navíc některé změny jsou opravdu moc hloupé a nelogické.

S06E01 - Dobrá epizoda, která nás znovu uvrtá do děje. Všechno šlape jak má. Prostřihy na postavy a lokace jsou velmi dobře provedené. Dané postavy mají vždy co říci, tedy krom Margaret. To co vidíme není úplně nejlepší, ale na rozjezd je to dost působivé, jako scény na Zdi, setkání Sansy s Brienne, zajímavě vyřešená situace v Dorne, Arya a její nový daredevilovský výcvik a miláček davů Tyrion. Zbytek není špatný jen mě tolik nebavil, Jorah a jeho pátrání, Jaime a Cersei, Boltonové nebo Daenerys. 8/10

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Ha, tak ten odložený dokument o tom, proč kritika tuhle hromadu sraček tak iracionálně vyzvdvihuje jako tu nejlepší věc evar, vychází už příští měsíc. Tomu říkám šok.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

134jan134

134jan134 (hodnocení, recenze)

Naposledy se tuším spekulovalo že budou ještě 2 řady které budou mít dokupy 13 dílů. Ale jak to nakonec bude...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Páně

Páně (hodnocení, recenze)

Nikomu nedoporučuji aby se na to nedíval, může to být i jakýsi způsob sebetrýznění, tak proč ne. Každému co jeho jest.

:-D

Ne, poprvé za historii GOT jsem se při nějakém dílu jen hořce smál a kroutil hlavou, konečná.

No a ta scéna akční scéna s Brienne, majstrštyk. Psovodi a psiska zmizeli, zesláblý Theon lehkým šťouchnutím propíchne chlapa skrze štít co má na zádech. Dobrá práce :-D

na příspěvěk reagoval TammiLargo

Merneron

Merneron (hodnocení, recenze)

a hlavne si Boltini myslia že Sansa pôjde na čierny hrad takže kolízia Ramsay + 20 Goodmen vs Divokí? :D haha taký rachot zobudí aj Jonovu mŕtvolu :D

Uživatel Merneron smazal svůj příspěvek.

134jan134

134jan134 (hodnocení, recenze)

luka4615

V knize oslepla úmyslně (dočasně), po požití nějakého svinstva, v seriálu to je odůvodněno tím že ukradla ty maskoxichty a zabila Meryna fucking Tranta... a pro nepřipravené ty masky prý působí jako jed, takže z toho oslepla. 

na příspěvěk reagoval majkl44, luka4615

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama