Reklama

Reklama

Jump Street 21

(seriál)
  • USA 21 Jump Street
USA, (1987–1991), 79 h 3 min (Minutáž: 43–91 min)

Hrají:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Sal Jenco, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(102)

Obsahy(1)

21 Jump Street je veliteľstvo pre policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. Každý s príslušníkov Jump Street bol vybraný pre schopnosť zapadnúť na strednú školu, alebo univerzitu, čo im umožňuje pracovať v prezlečení v miestach a situáciách, kde sa rádový policajti nedostanú. (sliver)

Recenze (110)

sepp 

všechny recenze uživatele

V 90. letech kdyz nam tento serial naservirovala TV Nova to bylo neco noveho, z jineho sveta plneho pro nas nepochopitelnych problemu na skolach a vsichni to hltali. Ale i tehdy uz slo rozeznat dily slabsi a lepsi, celkove vzato pro me trochu nevyrovnany serial. Hlavne po odchodu J.Deppa uz nebylo proc v jeho sledovani pokracovat dnes uz neni k jeho sledovani absolutne zadny duvod. 2,5*. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ač dívka v pubertálním věku, byl na mě Johnny v tomto seriálu přespříliš slaďoučký:-). "21 Jump Street" je výhradně pro teenagery - policisté vypadají jako puberťáci a řeší problémy studentů. Nemyslím, že by mě to dokázalo oslovit i dnes, ale před lety šlo o kriminální nadprůměr (pro náctileté vyskoký nadprůměr), tak nebudu v hodnocení moc přísná. 65% ()

Reklama

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Výborný osmdesátkový detektivní seriál, který nám představil elitní jednotku policistů, která je nasazovaná do škol, aby odhalovala nejrůznější lumpárny počínaje pašováním drog na záchodě a konče přepadeními, znásilněními, pokusy o vraždu a někdy i dokonanou vraždou. První díly byly prostě dokonalé, navíc ještě podbarvené nesmrtelnou osmdesátkovou atmosférou od módy až po písničky (áčková hitová produckce - aspoň teda před zmrvením v éře DVD). Nemluvě o naprosto sehrané partě hlavních postav v čele s Hansonem a Penhallem. Bohužel hned po několika prvních dílech seriál opustil Frederic Forrest alias kapitán Jenko, a s novým šéfem už to prostě nebylo ono (nemluvě o tom, že z oné kaple se stala další stanice, takže stačil jeden zvědavý študák a vše prasklo). Přesto si i dál seriál udržoval víc než dobrou úroveň (nejspíš i proto že nejeden díl byl původně natočen ještě s Jenkem a pak prostě jen některé scény přetočili se Stevenem Williamsem). Jenže s příchodem dalších sérií se ze seriálu víc a víc stávala agitka pro mládež a posléze rovnou hodně depresivní soap opera, u níž se Johnny Deppovi ani nedivím, že jí měl víc a víc plný zuby a při první příležitosti vzal dráhu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

U toho to seriálu jsem trávila každé odpoledne, když jsem navštěvovala základní školu. Taška letěla do kouta a já k televizi. Dobrý nápad. Mladí policisté byli vybrání, aby v převlečení za studenty, řešili kriminální případy mladých lidí (studentů). V té době jsem ještě neměla tušení, že z herce Johnnyho Deppa bude jednou taková megastar. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

A přesně tady se zrodila moje averze vůči Deppovi, absolutně nechápu, co na něm kdo vidí a hlavně jak to může být idol většiny ženských na zeměkouli, takovej kašpar. Pokud Verbal tvrdí o Affleckovi, že je čestný předseda svazu postižených obličejovou obrnou, pak Depp musel tenhle svaz založit.................moje hodnocení 3,5 z 10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (21)

  • Titulní píseň seriálu nazpívala Holly Robinson, představitelka hlavní ženské postavy Judy Hoffs. (Luxocculta)
  • Původně se seriál jmenoval Jump Street Chapel a hlavní roli v něm hrál mladý herec Jeff Yagher, ale protože tvůrce seriálu Patrick Hasburg viděl, že se Yagher na roli nehodí, po několika týdnech bylo natáčení zastaveno. (Rosalinda)
  • Původně měl mít seriál jen šest epizod, ale vzhledem k úspěchu, který zaznamenal, pokračoval další roky. (Rosalinda)

Související novinky

Akční hrdina budoucnosti?

Akční hrdina budoucnosti?

11.11.2010

Ještě nedávno jsme se mu vysmívali pro jeho fešáckou tvářičku a nevalné herecké schopnosti, hvězda Channinga Tatuma však stoupá. V G. I. Joe jsme mu akčního hrdinu docela věřili, v pozvolna se… (více)

Reklama

Reklama