Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 1
USA, (2018–2024), 85 h 14 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(120)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Zajímavosti (26)

  • V seriálu mužské uniformy mají knoflíky zapnuté zprava doleva, zatímco u ženských uniforem je to právě naopak – zleva doprava. (Pito126)

Zelenáč - Under Siege (2023) (epizoda) (S05E22)

  • Na začátku epizody má na sobě John Nolan (Nathan Fillion) tričko The Guardians of Galaxy. V prvním a třetím díle této trilogie Jamese Gunna se Nathan Fillion objevil ve dvou různých cameo rolích -–v prvním díle namluvil modrého mimozemšťana Klyna ve vězení (což byla zároveň jeho první role v MCU) a ve třetím díle si zahrál vedoucího bezpečnosti jménem Master Karja. Měl se objevit i ve druhém díle jako Simon Williams a.k.a. Wonder Man, ale tato scéna byla nakonec z filmu vystřižena. (Lorge)
  • Afton Williamson (Talia) sa rozhodla po prvej sérií zo seriálu odísť pre spory s iným hercom. V seriáli bol jej odchod vysvetlený zmenou zamestnania. (belinko)
  • Rádiové pridelenie policajného vozidla je nasledujúce: 1 Adam 12, kde číslo 1 je indikátor hlásenia centrálnej divízie, Adam značí písmeno A, ktoré znamená, že sa jedná o hliadkujúce vozidlo s dvomi policajtami a číslo 12 je priradenie ku konkrétnemu hliadkujúcemu týmu. Dispečing tak hneď z úvodu hlásenia vie, o akú divíziu hliadky (dvoch policajtov na obhliadke) sa jedná. (belinko)

Reklama

Reklama