Reklama

Reklama

Alias

(seriál)
USA, (2001–2006), 73 h 30 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

J.J. Abrams

Hrají:

Jennifer Garner, Ron Rifkin, Kevin Weisman, Victor Garber, Carl Lumbly, Michael Vartan, David Anders, Merrin Dungey, Bradley Cooper, Mía Maestro, Lena Olin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Sydney Bristowová je na první pohled obyčejná vysokoškolská studentka, která si přivydělává v bance. Ve skutečnosti však pracuje jako agent pro tajnou organizaci. Když zjistí, že vlastně pracuje pro nepřátele státu, začne působit jako dvojitý agent... (TV Prima)

Recenze (168)

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Problem neni na vasem prijimaci. Nesledujete cernobily nybrz barevny serial! Cernobily barevny serial. Hlavni hrdinove jsou syte dokonali. Spatnaci jsou dehtove zly. Chytry chlapik je palcive trapny. Postavy jsou vyrazne jako lupy na snehu. Akce mi pripomnela JCVD a Stevena. Vzpominate jak Steven Seagull rad tahal za vlasy? Ona hrdinka je holka a tak se ji to promiji. Ani neni divu. Sea - gal (eng.) = morska holka. Proc odpad? Divat se na to da, ne? Moc se da take pit. Jde tu o horsi casy. Casy, kdy CSFD prejde na aritmeticky prumer. Pak tento serial dostane zaslouzenejch 35. Muhahaha. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

HODNOCENÍ POUZE PRVNÍCH TŘÍ SÉRIÍ! První řada je velmi povedený rozjezd, druhá to pomalu vylepšuje a první půlka třetí sezóny je excelentní, drůhá půlka "padá" opět na super úroveň druhé řady. Díly Phase One z S2 a Full Disclosure z S3 považuji za jedny z nejlepších epizod všech seriálů, co jsem měl možnost vidět. Teď mám rozkoukanou čtvrtou řadu a absolutně nechápu, co s tím tvůrci provedli (asi to bez J.J. Abramse, který se přesunul spíše k Lostu, nejde, dokonce sám řekl, že S4 Aliasu se moc nepovedla :)). Kdybych ji měl hodnotit samostatně, tak jí dám tak 2*, a to za ně může být ještě ráda. Není v ní žádná hlavní dějová linka, není zde žádný hlavní záporák, všichni jsou epizodní a na konci je Sydney dostane, scénáře jsou něco na způsob céčkových akčních sci-fi seriálů, která Nova dává ve tři ráno. Bohužel na mě působí seriálové prokletí a kvůli zalíbení k předchozím řadám jí stejně asi pomalu dokoukám. Potom tedy upravím i tento komentář. Update (8.7.2006) - Jak jsem očekával, kvalita rozporuplné čtvrté řady se postupně zvyšovala, finále bylo sice docela fajn, ale mezi ostatními je jasně nejhorší. Počkám si až vyjde na dvd S5, bohužel už jí moc nevěřím, vědět jak to celé dopadne ale chci. Kvůli 4. sezóně snižuji hodnocení na 4*. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

seriálová mission impossible, akorát zde se místo bláznivého Cruise ohání pěstmi a různými agentskými serepetičkami sličná Jennifer Garner. Některé z dílů mě štvali svou tuctovitostí (zneškodnění bomby sekundu před výbuchem atd.), ale většina mě děsně bavila a naprosto bombastické bylo zahuštění atmosféry vždy na konci série. Jen nevím, co si mám myslet o konci celého seriálu - opravdu se to všechno vyřešilo tak snadno?:) ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Je to lehce návykový seriál, ale občas mě štve až velká překombinovanost scénáře - během jednoho dne v Miláně, v Praze, v Mexico City a pak zase zpátky v USA, pravděpodobně všichni lítají super rychlým tryskáčem a nemají vůbec žádné problémy s posunem času, Sydney je dokonalá lingvistka apod. Navíc to musím sledovat v doprovodu mého přítele, který při každém pohledu na Jennifer Garner v obtažených šatech málem prodělá orgasmus :-) ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Kev Spa píše, že je třeba prvních deset dílů přetrpět. No, nevím. Už v půlce prvního dílu jsou na hromadě snad veškerá představitelná klišé. (1. a 2. díl): To snad napsal automat, co do něj nasypali seriály CSI, Nikitu a Bondovky (Mr. Q). Jennifer Garner vyhublá, jako by jí jídlo chystal Karl Lagerfeld, střídá akční kopačky se steskem doprovázeným tklivou hudbou. Kravina ze scénáristického robota. ()

Galerie (522)

Zajímavosti (49)

  • J.J. Abrams napsal a složil úvodní znělku. (HellFire)
  • Na narozeninové oslavě Erica Weisse zazní písnička „You All Everybody“ od Driveshaft. (zigot7)
  • Kódové označení Sydney pro CIA ve druhé a třetí sezóně je Mountaineer - narážka na Jennifer Garner, která pochází ze západní Virginie. Univerzita západní Virginie má jako maskota Mountaineera. (HellFire)

Související novinky

Hollywood touží po Abramsovi

Hollywood touží po Abramsovi

04.11.2018

Podle čerstvých zpráv se několik velkých studií v těchto dnech uchází o režiséra a producenta J.J. Abramse (Star Trek, Star Wars: Síla se probouzí). Ten by tak podle všeho měl v nejbližší době… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Hon na Kennetha Branagha

Hon na Kennetha Branagha

30.03.2012

Nebo také Vysoká hra Kennetha Branagha či Jasný Kenneth Branagh. Už asi tušíte, co naznačujeme. Studio Paramount Pictures se už několik let pokouší vrátit na plátna kin agenta Jacka Ryana. Kandidáty… (více)

Rodinná špionáž od J.J. Abramse

Rodinná špionáž od J.J. Abramse

04.10.2009

To už tady přece bylo, řeknou si fanoušci Aliasu. Kdepak, tam šlo o otce a dceru. V novém seriálu od zázračného tvůrce a producenta budou pro špionážní agenturu pracovat manželé. Zkrátka, něco jako… (více)

Reklama

Reklama