Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Normální gay Will vs. praštěný gay Jack, věčně sjetá a nalitá Karen a "úzkoprsá" a nenasytná Grace. To je čtyřka, na kterou jsem se každý všední den po několik měsíců fakt těšil. Je pravda, že poslední epizody v něčem pokulhávaly, ale na druhou stranu finále bylo zvládnuto excelentně. Opravdu jsem se občas dost válel smíchy a to hlavně při rozhovoru Jacka a Karen na jejich mnohdy nesmyslné téma, či při depresích Grace řešených kuřetem. Tu hvězdu dolů dávám za poslední slabé epizody a za slizouna Lea (toho jsem fakt nemusel). ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sitcomů, který je plný úžasných a vtipných hlášek. Herecké výkony jsou naprosto bravurní a o úspěšnosti seriálu svědčí jeho 8 sérií. Nejvíc mně dokáže pobavit ochlastaná Karen Walker, jejíž humor je většinou postavený na absurditě nebo spojení protikladů a taky její pisklavý hlas sám o sobě je vtipný =) Pokud si nechcete seriál zprotivit, tak se nedívejte na český dabing, je to katastrofa a spousta vtipů se nedá díky mizernému překladu pochopit a máte pocit, že se dívate na dvacet minut něčeho, co nemá hlavu ani patu a přitom opak je pravdou!!! Karen: "Oh honey, I'd love to come...but i don't want to" Karen: "If you ever need someone to drink with, I’ll drink with you. If you ever need a shoulder to cry on, I’ll drink with you. I guess what I’m trying to say is: I love to drink!" Aktualizace: po 11ti letech začala 9.série - můj život má nový směr :) ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Sice hodnotím po první sérii a několika namádkových dílech z jiných sérií, ale i tak musím říct, že jsem velmi zklamán. Já se u toho prostě nesměju a to u sitcomu není úplně žádoucí. Typicky trapný americký humor, který mi nesedí, spíš mě rozčiluje, protože uráží inteligenci každého diváka. Krom toho chybí nápaditý děj a tak dále. No zkrátka mi tohle nesedí. Své kvality to jistě má, ale já je prostě nedokážu ocenit. 20% = 1/5 ()

Lenii 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál na odreagování. Strašně moc se u něj nasměju a relaxuju. Řeší se tu denní problémy, ale ne nijak zvlášť nudným způsobem. Jsou odlehčeny, ale i tak vyřešeny. Vztah Willa a Grace, kdo by něco podobného nechtěl? Výborné přátelství. Rozumí si bezeslov. Až na to Gracino občasné, ale i tak časté ječení je to výborný seriál. Pár posledních dílů mě zklamalo, ale i tak seriál u mně uspěl. 90% ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

"Nejdřív to jsou 'kamarádi', pak 'spolubydlící' a nakonec hrdí rodiče čínského děvčátka." Ironie, s jakou tenhle seriál komentuje svět, je úžasná. Věčně nalitá Karen a její mexická služebná jsou moje favoritky. Perfektně vyvážený humor s realitou, ohromnou nadsázkou a milou nesmyslností. Navíc výjimečně dobrý překlad i dabing: "Byla jsem sjetá jak skokanskej můstek." Geniální. K dobru seriálu taky slouží znělka. ()

Galerie (1 901)

Zajímavosti (44)

  • Seriál "Will & Grace" je první televizní program ukazující jednoho či více homosexuálů jako hlavní postavy. (ČSFD)
  • Neil Patrick Harris si zahrál roli gaye "přeučeného" na heterosexuála, který se snaží "napravit" ostatní gaye. Pár let po svém účinkování v seriálu si ovšem Neil prošel vlastním coming outem, když po úspěchu při natáčení seriálu Jak jsem poznal vaši matku přiznal, že je gay. (Tom Riddle)
  • V osmé („Marry Me a Little“) a deváté epizodě páté série seriálu („Marry Me a Little More“) si samu sebe zahrála americká novinářka, televisní spolupracovnice a spisovatelka Katie Couric. (JoranProvenzano)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama