Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Seriál, který patřil mezi mé nejoblíbenější když jsem byl malý. Proč? Perfektní rodina, pokaždé dobré konce, všichni vědí, co je správné a co a jak mají dělat. S odstupem času se na to však člověk dívá už trochu jinak. Můj obdiv patři hercům, kteří i přes tak blbě napsaný scénář dokázali podat dobré výkony. Najdeme zde i herce, kteří si výkony otevřeli cestu do Hollywoodu ( Jessica Biel nebo Tyler Hoechlin ). Seriál rozhodně slouží jako oddechovka a i přes některé opravdu hodně debilní dialogy, které by nevymyslel ani největší náboženský fanatik mě bavil a stále baví. 60% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se změnil od doby, kdy tady sídlila první verze komentáře k Sedmému Nebi. Teď, když to jistá naše komerční televize začala vysílat od prvních dílů, to beru jako takovou rozjezdovku pro bránici před skutečnou klasou, Krok Za Krokem. Protože teď už se Sedmému Nebi můžu opravdu jenom smát. A že je opravdu čemu...to jak se v idylické křesťanské rodině bojuje ohněm a mečem proti hrozbám moderní společnosti jako je líbání, to opravdu stojí za to:) Ale abych to s tou hanou nepřehnal, některé díly mají opravdu smysl a nejsou jen snůškou blábolů o "skutečně důležitých hodnotách". Nebo ještě jinak - když si mám vybrat mezi Gilmore Girls a 7th Heaven, skoro pokaždé vyhraje rozvětvená (a stále se rozvětvující) rodinka reverenda Camdena. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní věc, mající něco do sebe. V ranních hodinách, kdy je Sedmé nebe vysíláno se televízní program teprve rozjíždí, tudíž např. marodící člověk vezme zavděk cokoliv. Přehnaně naivní a moralizující seriál by v hlavním vysílacím čase neměl šanci, ovšem po ránu se na něj v rozespalosti dá bez problémů dívat. ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Povedzte, verili ste niekedy, že sa americký sen môže stať skutočnosťou? Nie? Tak sa pozrite na tento seriál a potom budete vedieť, že zrejme tak ľahko to ani nepôjde, pretože ak by americký sen znamenal TOTO, tak by bol riadne odtrhnutý od reality. Prvé série sa, jednoducho povedané - dajú, s tými novšími je to už trochu horšie. Deti vyrástli, prišli nové postavy a všetko ma to nejako prestalo baviť. Prv som bol schopný pozerať sa na tento seriál trebárs aj každý deň, ale teraz by to nešlo. Niečo sa zmenilo, buď seriál, alebo ja. Ale asi oboje. ()

MadChick odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se zamyslíte nad myšlenkovým obsahem, musíte zjistit, že se snaží ovlivnit americkou potažmo celosvětovou mládež některými docela zvrácenými myšlenkami. Navíc stanovuje naprosto neobjektivní a nerealistické standarty. A tím nemyslím jen absolutní a neustálou propagaci křesťanské víry. --- Ovšem pokud budete brát vše s naprostým nadhledem a budete na tento seriál nahlížet opačným způsobem než jeho tvůrci zamýšleli, můžete si dosadit do hodnocení klidně i 4*, protože takovou komedii z amerického prostředí asi jen tak neuvidíte ;) ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)
  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama