Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze uživatele Remivsremi k tomuto seriálu (2)

Série 6 (2019) (S06) 

Tuto sezónu jsem se nějak nedokázal naladit na stejnou vlnu jako tvůrci. Postavy zbožňuju, ale ten děj mě vůbec neuchvátil. I těch 13 epizod bych ještě zkrátil. Měl jsem pocity jako při sledování první poloviny první řady, kdy se všichni ještě tak nějak hledali a příběh nevěděl, kam přesně má směřovat. ()

Série 7 (2020) (S07) 

Jak ukončit seriál, kde se cestovalo časem, dimenzemi, virtuální realitou, bojovalo se proti emzákům, mutantům a kdoví jaký další havěti? Osobní přístup byl dobrý nápad. Postavy celkem rovnoměrně dostaly prostor k tomu, aby se s nimi diváci stačili rozloučit. Dějově už to haprovalo. Spěchalo se tu a to dost vehementně. Nikdo už moc nechtěl vysvětlovat, přišla razantní zkratkovitost a tím pádem i celková únava materiálu. Nespurtovalo se do cíle, ale spíš se tam doplazilo. Závěrečný dvojdíl by si spíš zasloužil jednu celou polovinu řady, aby se vše krásně rozehrálo a řádně ukončilo. Každopádně Agenti měli krušné začátky, kdy se seriál hodně hledal. Pak přišlo velké zlepšení a od páté řady už to bylo jak na houpačce. Samotný závěr je tak na 60%, ale postavy jsem si za ta léta neuvěřitelně oblíbil. Patří k tomu nejlepšímu, co v rámci hraných Marvel projektů vyšlo. Doufám, že ještě někdy někoho z nich zahlédneme v rámci dalších fázi MCU. S tímto sentimentem dávám poslednímu rozloučení AoS 70%. ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama