Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už opravdu moc, při pohledu na tento seriál je mně fyzicky zle, hlavně z postavy Beverley Mitchell, nevím proč, ale jak ji vidím mám chuť udělat něco hodně, ale hooodně zlého a jak vidím ty malé parchanty jak vědí co přesně chtějí a co je pro ně dorbý.....tak a doooost i při psaní tohoto komentáře se klepu vzteky, proč tady nejde dát záporné hodnocení, protože pro ně odpad je až moc velká pocta......poroboha já fakt asi budu blejt. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní věc, mající něco do sebe. V ranních hodinách, kdy je Sedmé nebe vysíláno se televízní program teprve rozjíždí, tudíž např. marodící člověk vezme zavděk cokoliv. Přehnaně naivní a moralizující seriál by v hlavním vysílacím čase neměl šanci, ovšem po ránu se na něj v rozespalosti dá bez problémů dívat. ()

Reklama

MadChick odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se zamyslíte nad myšlenkovým obsahem, musíte zjistit, že se snaží ovlivnit americkou potažmo celosvětovou mládež některými docela zvrácenými myšlenkami. Navíc stanovuje naprosto neobjektivní a nerealistické standarty. A tím nemyslím jen absolutní a neustálou propagaci křesťanské víry. --- Ovšem pokud budete brát vše s naprostým nadhledem a budete na tento seriál nahlížet opačným způsobem než jeho tvůrci zamýšleli, můžete si dosadit do hodnocení klidně i 4*, protože takovou komedii z amerického prostředí asi jen tak neuvidíte ;) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jako start dětských teen hvězdiček - David Gallagher, Jess Biel, Ashlee Simpson, Leighton Meester, Haylie Duff.....dobré.. Ale jako nějáká dějová lahůdka je to docela prázdné. Velká reklama na náboženství a na to jak jsou věřící lidé šťastní a soudružní, jak si pomáhají navzájem, jak krásně pějí v chorálech a jaké dělají dobročinné akce... Nezlobte se na mě ale v tomhle jsou Američani uplně pošahaní..ať si každý věří čemu chce třeba i tomu že nastane konec světa v tomto roce ale proč proboha o tom točí seriály??Zajímalo by mě procentuelní rozdělení věřících v USA, protože pořád slyším ty jejich ovečkovská hesla typu IN GOD WE TRUST(viz. jednodolarovka)..všechno je to jenom blbá maska jedné velmoce, která by nejraději měla celou planetu pro sebe. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem ochuzený o (záměrný) výtečný humor a skvělé postavy, ale zato "obohacený“ o náboženskou propagandu a s místy až neuvěřitelně sebeparodicky působícími pasážemi (u některých scén mi připadá, jako kdyby je psali ti největší mistři sitcomu, ale režisér byl dřevák a pojal to jako zcela vážné drama!). Samozřejmě většinou se děj točí okolo (veskrze trapných) vztahů každého s každým (a že kluka nebo holku tu mají i ti skoro nejmenší - a kolikrát ne jen jednoho/jednu!!!). Sledovat se to sice dá, ale jen pokud opravdu nemáte nic lepšího na práci... Já jsem na tom svým způsobem už závislý, za což se strašně moc stydím, ale ona je to někdy fakt ohromná prča. ;-) 30 % ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)
  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama