Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer
USA, (2011–2025), 105 h 20 min (Minutáž: 31–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(13) / Epizody(140)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele Blazkowicz k tomuto seriálu (5)

Murder House (2011) (S01) 

Velmi křehké vztahy duchů. 3* ()

Asylum (2012) (S02) 

Všechny postavy jsou tak dementní a v některých situacích se chovají tak nelogicky a stupidně, že by potřebovaly zavřít do toho blázince. Milión dějových linek, ale že by zodpověděly ty zajímavé to ne. Chci vědět víc o pokusech, monstrech na zahradě, satanovi a hlavně o mimozemšťanech. Blbá reportérka mě fakt nezajímá. Jo a tu francouzskou písničku už nikdy nechci slyšet. "Jme-nu-ju se An-drew a cho-dím s nim do ú-sta-vu. Po-má-há-me si. Já sem se po-ka-kal." 3+* ()

Coven (2013) (S03) 

Naprostá blbost. Čarodějnice vs. vodoo, bílý vs. negři. Debilní pletichy čarodějek mě vůbec nebavily. 2-* ()

Freak Show (2014) (S04) 

Obludné obludárium. Když už Freak Show, tak radši album od Silverchair. 1+* ()

1984 (2019) (S09) 

Nechápu, jak si tady z toho většina uchcává. Vždyť to nemá s hororem nebo slasherem nic společného. Tak první dva, tři díly možná trochu. Ale pak už jedeme zase klasiku tohoto seriálu, a to žánrovou otočku o 180° na stupidní telenovelu vhodnou k žehlení. Ten chce zabít tu, protože ta druhá si ho najala, protože ta první jí prý zabila bratra, což je kravina. Vrahoun nikoho nezabil, to mu to jen namluvila jiná mařka, která sama pozabíjela celý tábor a uřízla si ucho. Vrahouna pustí z vězení zdravotní sestra Rita, která ale není zdravotní sestra ale pomatená psycholožka. Ta co vraždí, byla ze začátku asi posedlá matkou vrahouna, kterému se utopil brácha. Matka taky vyvraždila jako první celý tábor. Zapomněl jsem na to, že ten druhý vrah je malý Satan, takže je nesmrtelny. A kdo zdechne v táboře je duch a bude tam nadosmrti. Nebo taky může vraždit každého, kdo tam zavítá a bude tam ještě víc duchů. Juhů! Samozřejmě není problém, aby si hlavní hrdinka během naháněčky s vrahounem zašukala. Proč ne, že jo. Vraždění a gore jsem potom už ani nevnímal, stejně tam o to ani nejde. Fajn, to byl takový brainstorming trošku, ale těch dějových linek nebo zápletek je tam ještě víc. Prostě styl "ta to dělá s tím a ten zase s tou". Plno debilních zvratů (zvratků?). To je to slovíčko, které jsem hledal. Velmi křehké vztahy jak vyšité. Jediné, co za celou sérii bylo vynikající - úvodní klip. 2+* ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama