Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

,,Otče, mám pocit, že tvůj syn, tedy můj bratr, už sexuálně žije, a není ve svazku manželském. Neměl bys ho kárat, ale spíš poučit o antikoncepci"...Idylický seriál absolutně odtržený od reality, který může bavit snad jedině náboženské fanatiky a duševně choré (není to totéž?). Seven Hoven je nechutná trapná křeč, u které pobaví jedině udivené výkony herců, kteří se nestačí divit co za kraviny to vypouští z úst. Dílo Satanovo! ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Seriál, který patřil mezi mé nejoblíbenější když jsem byl malý. Proč? Perfektní rodina, pokaždé dobré konce, všichni vědí, co je správné a co a jak mají dělat. S odstupem času se na to však člověk dívá už trochu jinak. Můj obdiv patři hercům, kteří i přes tak blbě napsaný scénář dokázali podat dobré výkony. Najdeme zde i herce, kteří si výkony otevřeli cestu do Hollywoodu ( Jessica Biel nebo Tyler Hoechlin ). Seriál rozhodně slouží jako oddechovka a i přes některé opravdu hodně debilní dialogy, které by nevymyslel ani největší náboženský fanatik mě bavil a stále baví. 60% ()

Reklama

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

Na podobných seriáloch nefrčím a ani tento som nevidel komplet, možno práve preto mi unikli tie série ktoré ho zvrhli do 200 najhorších. No zopár častí, možno celých serií som videl a zas taký humus to rozhodne nie je. Seriál síce ničím výnimočným ale na druhej strane ani taký nekvalitný. Len to moralizovanie občas prílišné.. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Jak to tak bývá, tak některé díly byly dobré, některé slabé, ale některé byly bombastické. Například díl Panic z 5.řady nebo Řekni kdo? z druhé řady, vynikající a vtipné. A hlavně se mi na tomto seriálu líbí, že z každého dílu plyne i nějáké poučení, ale že to do vás dostanou takovou vtipnou formou. Např. v díle Řekni kdo se Simon tak snažil přesvědčit Matta,v rámci experimentu, že se zmenšuje, až tomu sám začal věřit. :) A hlavně tu hraje krásná Jessica Biel. ()

cypp odpad!

všechny recenze uživatele

To je hrozná blbost. Zahlídl jsem zrovna díl kde rodinka zjistí, že nejmladší dcera píše sloužícímu mariňákovi emaily o vlastní rodině. Nejdříve jsou všichni zklamaní, ale pak jim dá přečíst jeden ze svých dopisů a rázem se vše obrátí. Mariňák posléze umírá a otec za něj slouží bohosližbu na popud nejmladší dcerky. Na bohoslužbe se zpíva americká hymna a téměř všichni mají oblečení s vyobrazenou vlajkou USA. Co to sakra je? - Příkládám nejčastěji užívané hlášky. "Děkuju seržante Dwighte J. Morgane.", "Sloužit vlasti". Jdu zvracet. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)
  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama