Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní dvoch komentárov českých zarytých ateistov som si uvedomil, ako dementné až môže byť obyvateľstvo krajiny nachádzajúcej sa v Európskej únii...Ak sa zlé veci stávali členom rodiny v sitkome o kakaovníkovi Billovy Cosbym je to vtipné, ak sa o niečo podobné snaží film s náboženským podtextom je to náboženská propaganda, ktorú platí cirkev. Ešteže v Krok za krokom je otec rodiny domáci majster, tam budú za seriálom supermarkety zo stavbárskymi a záhradníckymi potrebami a za Dallasom nepochybne Gazprom...V období ranného dospievania som si niektoré epizódy pozrel, ktoré určite neboli žiadnom propagandou akejkoľvek viery, skôr nudným príbehom nudnej americkej rodinky s nudnými dialógmi a úplne bežnými problémami. Nič menej, ale bohužiaľ ani nič viac. ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdebilnější seriál, co znám. To už je lepší i Chuck Norris nebo Michael Knight v kožených kalhotech. Z poslechu dialogů v tomto seriálu o správné americké nábožensky založené rodině, se mi chtělo brečet. Vrchol všeho je pak ta malinká holčička, která trousí rozumy o životě. To by člověk blil, Milane.................................................PS: po zhlédnutí protialkoholového dílu strhávám i tu jednu hvězdičku. Dávám všeobecně odpad nerad, snažím se většinou najít nějaká pozitiva, ale tady to prostě jinak nejde. Jen pro shrnutí, co se v tomto dílu událo: a) řešilo se, jestli 14letý týpek nepůjde na protialkoholní léčení, když s dvěma vrstevníky vyžahli jedno plechovkové pivo; b)12letá holčička, co trousí rozumy o životě mu řekla, že už mu nevěří a tudíž jejich vztah nebude už nikdy jako předtím; c) 10letý chlapeček odsoudil dospěláka jako alkoholika, protože měl v ledničce jednu láhev vína, s alkoholem v bytě se prý necítí dobře; d) Beverley Mitchell je nesympatická každým coulem své postavy a chová se jak úplná kráva (hodně kulantně řečeno). ()

Reklama

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Ako sme na tomto mohli tak frčať, keď sme mali 10-11? Ako preboha? :D (i keď "preboha" by som tu asi nemal používať, to by ma už Camdenovci poslali do nejakého prevýchovného tábora) Problémy typu - Mary si dala pivo, našli jej jointa, Simon chcel predmanželský sex, malá Ruthy s jej megapríhovorom vo volebnej epizóde "Voľte za mňa". Každú sériu pribudlo do rodiny nejaké to nové dieťa, ktoré si proste len tak zobrali dobre že nie z ulice... Toto má jednu hviezdu, aj to len z čisto-čistej nostalgie, pre nič iné ()

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už opravdu moc, při pohledu na tento seriál je mně fyzicky zle, hlavně z postavy Beverley Mitchell, nevím proč, ale jak ji vidím mám chuť udělat něco hodně, ale hooodně zlého a jak vidím ty malé parchanty jak vědí co přesně chtějí a co je pro ně dorbý.....tak a doooost i při psaní tohoto komentáře se klepu vzteky, proč tady nejde dát záporné hodnocení, protože pro ně odpad je až moc velká pocta......poroboha já fakt asi budu blejt. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní věc, mající něco do sebe. V ranních hodinách, kdy je Sedmé nebe vysíláno se televízní program teprve rozjíždí, tudíž např. marodící člověk vezme zavděk cokoliv. Přehnaně naivní a moralizující seriál by v hlavním vysílacím čase neměl šanci, ovšem po ránu se na něj v rozespalosti dá bez problémů dívat. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)
  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama