Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

InJo 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem ochuzený o (záměrný) výtečný humor a skvělé postavy, ale zato "obohacený“ o náboženskou propagandu a s místy až neuvěřitelně sebeparodicky působícími pasážemi (u některých scén mi připadá, jako kdyby je psali ti největší mistři sitcomu, ale režisér byl dřevák a pojal to jako zcela vážné drama!). Samozřejmě většinou se děj točí okolo (veskrze trapných) vztahů každého s každým (a že kluka nebo holku tu mají i ti skoro nejmenší - a kolikrát ne jen jednoho/jednu!!!). Sledovat se to sice dá, ale jen pokud opravdu nemáte nic lepšího na práci... Já jsem na tom svým způsobem už závislý, za což se strašně moc stydím, ale ona je to někdy fakt ohromná prča. ;-) 30 % ()

ujo_chmel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je najodpornejšie čo som kedy videl. Jedna postava nesympatickejšia ako druhá, moralistické kecy, z ktorých sa mi dvíha žalúdok, škaredé ženské (okrem Jessici Biel), každá časť o tom istom, v každej scéne tie isté ksichty hercov a pod. Naozaj keď toto vidím na obrazovke, vzbudzuje to vo mne extrémnu agresivitu a nenávisť voči celej tejto sračke! Keby sa dalo hodnotiť záporne, tak by som tak učinil. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se změnil od doby, kdy tady sídlila první verze komentáře k Sedmému Nebi. Teď, když to jistá naše komerční televize začala vysílat od prvních dílů, to beru jako takovou rozjezdovku pro bránici před skutečnou klasou, Krok Za Krokem. Protože teď už se Sedmému Nebi můžu opravdu jenom smát. A že je opravdu čemu...to jak se v idylické křesťanské rodině bojuje ohněm a mečem proti hrozbám moderní společnosti jako je líbání, to opravdu stojí za to:) Ale abych to s tou hanou nepřehnal, některé díly mají opravdu smysl a nejsou jen snůškou blábolů o "skutečně důležitých hodnotách". Nebo ještě jinak - když si mám vybrat mezi Gilmore Girls a 7th Heaven, skoro pokaždé vyhraje rozvětvená (a stále se rozvětvující) rodinka reverenda Camdena. ()

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už opravdu moc, při pohledu na tento seriál je mně fyzicky zle, hlavně z postavy Beverley Mitchell, nevím proč, ale jak ji vidím mám chuť udělat něco hodně, ale hooodně zlého a jak vidím ty malé parchanty jak vědí co přesně chtějí a co je pro ně dorbý.....tak a doooost i při psaní tohoto komentáře se klepu vzteky, proč tady nejde dát záporné hodnocení, protože pro ně odpad je až moc velká pocta......poroboha já fakt asi budu blejt. ()

tony_2 

všechny recenze uživatele

Ja viem, že to má byť rodinný seriál v ktorom sa majú všetci radi ALE preboha takto? Ved táto rodina vyzerá ako najdokonalejšia rodina na svete, ktorú nič nemôže a nedokáže rozbiť,kde je každý anjel.Toto som vám veril ked som mal 12 rokov a možno prvé dve série.Ale ako človek dospiueva dochádza mu,že tu niečo nie je v poriadku.A ešte ked sa do seriálu dostali tie dve dvojičky tak som mal stále ked som ich čo len počul nieto ešte videl vziať televízor a vyhodiť ho von oknom.A Catherine Hicks v úlohe dokonalej matky je jedna z nanesympatickejších a najodpornejších postáv s akými som sa v seriáloch stretol.A tú jednu hviezdičku len za série bez dvojčiat. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)
  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)
  • Herci Stephen Collins (Reverend Eric Camden) a Catherine Hicks (Annie Camden) účinkovali v Star Trek filmoch. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama