Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Americ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál som v dectve nenávidel,už len obyčajný pohľad na dokonalú rodinku vo mne vyvolával len odpor,ale neostalo to len pri tom ako seriál pokračoval pocit blízky dáveniu vo mne vyvolával každý člen rodiny Kendenovcov ,z môjho hľadiska by mali tento stupídny seriál zakázať z dôvodu vymývania mozgov ( -55%). ()

Mendoza 

všechny recenze uživatele

Nééééé už dost. Po shlédnutí pár dílů sedmého nebe jsem pocítil onen pocit. Ptáte se jaký? Ano závist. Vždyť všichni v tomto seriálu jsou krásní, šťastní, hodní a bůhví co ještě. A co jsem já? Alkoholik s pivnim pupkem, nešťastný, lhář neschopný cítit lásku ke svým bližním. Proč jsem se jen nenarodil do sedmého nebe, to je nespravedlivé. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní věc, mající něco do sebe. V ranních hodinách, kdy je Sedmé nebe vysíláno se televízní program teprve rozjíždí, tudíž např. marodící člověk vezme zavděk cokoliv. Přehnaně naivní a moralizující seriál by v hlavním vysílacím čase neměl šanci, ovšem po ránu se na něj v rozespalosti dá bez problémů dívat. ()

hani94 

všechny recenze uživatele

Můj druhý nejoblíbenější seriál, jaký jsem kdy viděla. Vychutnávala jsem si každou sérii, kdy děti Camdenových rostly. Z roztomilé kudrnaté pětileté Ruthie se stala krásná dívka se svojí hlavou. Ze skromného Simona se stal kluk na ženění, z přecitlivělé 12 leté Lucy s dobrým srdcem se stala úžasná mamina a manželka a stala se tím, kým vždy byla- oporou a láskyplnou pomocí pro všechny lidi. Samozřejmě je tu Mary, dívka se spoustou problémy, neshodami v rodině, ale nakonec i ona dospěla. Matt, nejdříve mladý s plno sny, nakonec výborný doktor, který je odhodlaný postarat se o svoji rodinu. A nezapomeňme na milá dvojčátka Sam a David :) Ale nejde tu jen o děti, zaujal mě celý děj seriálu. Probíralo se zde nejen rodičovství, dospívání, lásky a takové normální věci , které jsou v každém seriálu. Spousta dílů byla věnovaná důležitým věcem, důležitým problémům země, dokonce i celého světa. A to každý seriál nenabízí. ()

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)
  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama