Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

"Takový průměrný seriál." To jsem si řekl po prvním díle. Jenže pak jsem ho pustil ještě jednou a zjistil jsem, že ta neustálé moralizování a ještě k tomu ta stupidní víra sráží seriál z průměru. Pokuď nejste věřící, obloukem se tomu vyhněte (no vlastně i pro ty věřící to musí být docela hovadina ;-). ()

Mendoza 

všechny recenze uživatele

Nééééé už dost. Po shlédnutí pár dílů sedmého nebe jsem pocítil onen pocit. Ptáte se jaký? Ano závist. Vždyť všichni v tomto seriálu jsou krásní, šťastní, hodní a bůhví co ještě. A co jsem já? Alkoholik s pivnim pupkem, nešťastný, lhář neschopný cítit lásku ke svým bližním. Proč jsem se jen nenarodil do sedmého nebe, to je nespravedlivé. ()

Reklama

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

Na podobných seriáloch nefrčím a ani tento som nevidel komplet, možno práve preto mi unikli tie série ktoré ho zvrhli do 200 najhorších. No zopár častí, možno celých serií som videl a zas taký humus to rozhodne nie je. Seriál síce ničím výnimočným ale na druhej strane ani taký nekvalitný. Len to moralizovanie občas prílišné.. ()

lift666

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen pár prvních dílů,co dávají na Primě (dnes je 15.8.06),ale viděl jsem novější série na Markíze a hodně jsem o tomhle seroši četl.Mně se to líbí.To,co tu píšou ostatní,o té přehnané morálce a tak,je pravda,ale zase berte,že to bylo před deseti lety a ty děti jsou vychovávany pastorem,knězem.A postupně se ta morálka vytrácí.Nastupuje totiž alkohol (i když konkrétně u něho to taky přehnali).Prostě je to skvělej seriál...mírně přehnanej,ale radost se na něj podívat.Kéž bych ho měl celej staženej a mohl se na to rychle podívat,než bude září ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

po deseti minutách jsem se musel chvíli mlátit hlavou o zeď, abych ten idiotskej dialog vymlátil z hlavy... "má dieťa? s kym? je to pravda? to nie je možné... čo sis myslel?! prečo jsi doma? prečo si sa chcel rozprávať...? němal´ som právo dať tu informáciu ďalej..." ... uffffff!!!!!!!!!!! nedá se, vážně ne! ODPAD! ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)
  • Herci Stephen Collins (Reverend Eric Camden) a Catherine Hicks (Annie Camden) účinkovali v Star Trek filmoch. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama