Reklama

Reklama

Policie Modrava

(seriál)
  • Slovensko Policie Modrava
Česko, (2011–2022), 37 h 38 min (Minutáž: 54–66 min)

Tvůrci:

Jaroslav Soukup

Režie:

Jaroslav Soukup

Hrají:

Soňa Norisová, Filip Tomsa, Jaroslav Satoranský, Matěj Dadák, Zdeněk Palusga, Jan Monczka, Jaroslava Stránská, Michal Holán, Jana Boušková, Martin Davídek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou seriálu TV Nova Policie Modrava je zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice na Šumavě. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Jana je vtipná, inteligentní a má veselou optimistickou povahu se smyslem pro humor. Tak se snaží řešit i jednotlivé kriminální případy, které se odehrávají v jejím regionu. V každé epizodě řeší Jana nový kriminální případ, na jejichž pozadí prožívá i soukromé vztahy. Děj doplňují svérázné a někdy i humorné figurky horských obyvatel. Mísí se v něm napětí a tajemství s lidskými osudy a to vše v autentických reálech a exteriérech Národního parku Šumava. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele knihovna k tomuto seriálu (1)

Nehoda (2017) (S02E01) 

Od odpadu to dělí pouze pěkná šumavská krajina. Chápu, že není jednoduché napsat dobrou detektivku. Ale tohle je moc. Většina aktérů ( včetně zločinců ) jsou jak po lobotomii. Příklad manželka - černá vdova - ona zdědí dvakrát obrovský majetek a pracuje přitom jako zdravotní sestra? Ten co ho hrál pan Žák si zvolí za místo odmontování matic z auta parkoviště s hlídanou kamerou, jejíž záznam musí poté vymazat a vrhnout tak na sebe podezření? A to ho nenapadne, že majetek připadne ženě společníka, která ho k prodeji nejspíš přiměla, takže se dostane z deště pod okap? Vynechám perly typu povolené přední kolo zaviní smrtelnou nehodu - opravdu ta šance je hodně malá, nebo údajný úžasný nápad s porovnáním hlasů - já pana Žáka poznal hned. No prostě amaterismus, slabota. Bohužel. Předpokládám, že ztracený kamarádův syn bude jako červaná nit propleten do dalších dílů, pokud ne, tak to je slabá vata na vyplnění času. Jinak uživatel sorrow to pěkně vystihl. ()

Související novinky

Zemřel herec Ladislav Mrkvička

Zemřel herec Ladislav Mrkvička

28.12.2020

Ve věku 81 let po dlouhé nemoci zemřel český herec Ladislav Mrkvička. Známou tvář českého filmu můžete znát například ze snímků Atentát či Dostih, popřípadě pak ze seriálů 30 případů majora Zemana,… (více)

Reklama

Reklama