Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer 2
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele WolfR k tomuto seriálu (6)

Murder House (2011) (S01) 

Za čistý horor bych to nepovažoval. Za kvalitní mysteriózní thriller však ano. Tajemství, intriky, lži, krev, hodně sexu a občas porce mrazivého strachu. American Horror Story nabízí hodně hustou směsici a po 1. sérii, která oplývala silným scénářem a dobře zvolenou hereckou sestavou, se velmi těším na sérii druhou, 4 hvězdy. ()

Asylum (2012) (S02) 

Po druhé sezóně musím zvýšit hodnocení! Blázinec! Ufouni, šílenci, masoví vrazi, nacisté, satanáši a křesťani v jenom prohnilém cvokhausu. Úžasné! 5 hvězd! ()

Coven (2013) (S03) 

Třetí série na druhou tedy nemá, ale pořád je to kvalitní čarodějnická rubačka se silnými postavami! O fous, 5 hvězd. ()

Freak Show (2014) (S04) 

Ano i na počtvrté je to bomba! Síla tohoto šíleného obludária je především v postavách. Každá jedna z nich má svůj unikátní příběh a u každé se dočkáme vývoje či nějakého twistu, zkrátka něčeho, co žene zajímavý příběh kupředu. Míra šoků, násilí a zvrácenosti je na té správné míře a tvůrčí fantazie tvůrců sála ze všech stran! Dobrá práce! 5 hvězd ()

Hotel (2015) (S05) 

Nové série AHS je dobrá! Ale v rámci celého seriálu zatím nejslabší. Proč? Občas už samoúčelné zvrácenosti, občasná přílišná přeplácanost, laciné twisty. To ale zní až moc kriticky. Jinak se AHS může opřít o skvelé neokoukané prostředí, zajímavé dějové linky a hlavně silné a šílené charaktery. Co co dělalo AHS tak dobrým seriálem tam pořád je, těsně 4 hvězdy. ()

Roanoke (2016) (S06) 

Šestá série AHS začala v neuvěřitelném tempu se spoustou skvělých nápadů. Bylo to něco co jsme ještě neviděl, bylo to podchycené skvělým scénářem a za účasti vynikajících herců. Po polovině seriálu nastal super originální zvrat a celé se to tvářilo jako dosud nejlepší série, jenomže pak přišel postupný pád. Poslední čtyři epizody zklamaly. Jedna horší než druhá a dokonala to ta úplně poslední, která byla totálně nevýrazná. Žádny kulervoucí konec. Kdybych to ale zprůměroval, pořád to ještě stačí těsně na 4 hvězdy. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama