Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer 1
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele Hepy13 k tomuto seriálu (4)

Murder House (2011) (S01) 

Nabité vraždami, krví a sexualitou! Ale zdaleka né tak šíleně ujeté jako Asylum, ale pozor...ani o mrtvolu né horší. Tenhle dům je totiž scary jako prasohlav. Pro mě stejně jako druhá série plných 95%. Líbí se mi, že v každé sérii jsou ti stejní herci, ale v jiných rolích. Už se nemůžu dočkat až najedu na další tématicky založené série. První dvě? Výjímečný serialový produkt, který nemá ve svém žánru dostatečného konkurenta! ()

Asylum (2012) (S02) 

To byl nářez teda! Odteď už nepochybuju o tom, že i Hororový žánr může mít velmi kvalitně propracovaný scénář, a nemusí být založen jen na lekačkách. Tento seriál sežere 95% všech současných filmových hororů. Asylum je pěkný slovo, a ještě hezčí je prostředí (moje nejoblíbenější hororové) psychiatrické léčebny, do které je tato série vložená. Jeden twisted střídá hned další, a vám se z těch zvratů zatočí hlava. Je tu poměrně dost postav, a někdo by se mohl trochu ztrácet. Ale pokud budete pečlivě sledovat, a nebo hltat asylum tak jako já, máte po problému. Herecky bych vyzdvihl Jessicu Lange. Ale moje favoritka byla sestra Mary, kterou hraje Lily Rabe.''Dominique Dominique'' se mi líbilo, to asi proto že mi ho nikdo nepere do hlavy 24 hodin denně. ()

Coven (2013) (S03) 

Coven je z prvních tří AMH ta nejšílenější série. Nechápu že hodnocení u Covenu je o tolik nižšší než u Murder House a Asylum. Mě se tenhle Coven líbil uplně stejně, a noční projekce jsem si zase vychutnával. A jako muž jsem si dostatečný počet ženských postav nemohl vynachválit. Některé scény ve mě dlouho zůstanou, třeba...sešití v márnici, noční útok mrtvých na dům. Finalní epizoda testu nové nejvyšší je uplná Bomba, včetně úvodní písničky Seven Wonders!!! Nemůžu se dočkat dalších tématických AHS. La la la...mrazilo mě z týhle melodie. ()

Freak Show (2014) (S04) 

Tahle série je docela nechutná :-) Cirkus jsem nikdy neměl rád, a jako malýmu mi připadal docela děsivý (hlavně v noci). Takže jako další hororové téma AHS tohle nechutný panoptikum s klauny beru všema deseti. Na AHS se mi hrozně moc líbí ty úvodní znělky. I kdyz u Freak Show byla asi nejslabší. A co se mě a hororů týče - Tak já jsem celému tomu projektu AHS velmi nakloněn, protože když se podíváte na současnou filmovou nabídku hororů, tak je to špatné. Takže jsem rád že existuje takhle kvalitní seriál. Neil Patrick Harris a jeho malá rolička...stejně jako jeho Bárny z HIMYM zkouší na holky magii, a má tady jeden zajímavej fetish :-) Takže za mě počtvrté AHS, a počtvrté za Five Stars!!! ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama